Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Yazar öylemi şaka şaka kıss bu kadınlarada yaş konusunda şaka yapmaya gelmiyor yaww
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl şaka şaka kıss bu kadınlarada yaş konusunda şaka yapmaya gelmiyor yaww yap canım neolacakki 25 yaşındayım
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bu ne yaaaa çook güselll teşşkür ettikk o zaman siyah beyy Reca ederim
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Buda gece yağmırı için http://www.youtube.com/watch?v=F4n95xNo448
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Buda gece yağmırı için http://www.youtube.com/watch?v=F4n95xNo448 Ocean's Eleven George Clooney tşkler
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Ocean's Eleven George Clooney tşkler önemli değil çakkıdı'yıda izledinmi
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Sen kafayı ii taktın Bu ufoların yanında gösüne şerit çekilmiş olan senmisin
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Yazar benim ufularla işim olmas benim karnım acıktı ben yemeğe gidiyom hadi görüşürük
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl kankiiiiiiimmmmm ama bena yasık değil mi ben göremedim afiyet olsun siyah amcam bende çok acıktım
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Yazar kankiiiiiiimmmmm ama bena yasık değil mi ben göremedim afiyet olsun siyah amcam bende çok acıktım üzülme ablam sen merak etme senin için çok güzel resimler koruyorum ama gece yağmırı için bunu pek syleyemem
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar niye gelmiyo kimse benim plazama bu arada burcu yeni avatarını beğenmedim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl üzülme ablam sen merak etme senin için çok güzel resimler koruyorum, ama gece yağmırı için bunu pek syleyemem göremiyorum ama inşallah öledir siyah amcam niye gelmiyo kimse benim plazama bu arada burcu yeni avatarını beğenmedim siyah amca hikaye yasıyorus bugün o yüsden uğrayamadık plasaya sende gelsene hikaye topiğine
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar göremiyorum ama inşallah öledir siyah amcam siyah amca hikaye yasıyorus bugün o yüsden uğrayamadık plasaya sende gelsene hikaye topiğine bana rol vermemiş o cadı napcam ben orda asla figuran olamam ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.