Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin ..
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl oynamıo kıs İstemem çeşit meşit , git psiko güselyasa ver Allahtan oynamıyo ay ay küsmüş mü benim bi tane kankim kıss sen iste ülkeri, etiyi bütün markaları getirem yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin .. bis medyum muyus bebeto nerden tahmin edces
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl oynamıo kıs İstemem çeşit meşit git psiko güselyasa ver psiko=güzel dimi kıss gece ben alırım kıss minecim saklarım samanı gelir gece misafirim olur yediririm ne demişler sakla samanı gelir zamanıııı
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Kankim oynamıo diosam oynamıo Kandıramassın öyle ülker,eti falan Kıs güselyaz demişim zaten psiko güsel dimek olur mu hiç Kıs bayat şeylerimi yedirecen bana
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Allahtan oynamıyo ay ay küsmüş mü benim bi tane kankim kıss sen iste ülkeri, etiyi bütün markaları getirem bis medyum muyus bebeto nerden tahmin edces
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yuk abla ben almim sevmem olar ben de kankime sös vermiştim saten Kankim oynamıo diosam oynamıo , Kandıramassın öyle ülker,eti falan nasıl kandırabilerem
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hadi kıslar ben gidiyom mesai bitti sizler yoksunus hafta sonu ben size iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ben akşam burdayım fal baktıracaklara duyurulur
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Kankim oynamıo diosam oynamıo Kandıramassın öyle ülker,eti falan Kıs güselyaz demişim zaten psiko güsel dimek olur mu hiç Kıs bayat şeylerimi yedirecen bana olur canım olurrr kıs bayatlamas beee hem hatır için dimi gecem bi düşün bak minecim alıyo ben ikram edecem öff be hatırımıza bak yaaaa
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl hadi kıslar ben gidiyom mesai bitti sizler yoksunus hafta sonu ben size iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ben akşam burdayım fal baktıracaklara duyurulur görüşürük siyah amcam iyi tatiller ve iyi akşamlar bisde birasdan çıkarıs demi kankim
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin .. sen ya mantı istersin ya köfte
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Plazaya giriş kartla mı free mı aidat muhabbeti filan çıkmaz dimi daha sonra siyah x
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Plazaya giriş kartla mı free mı aidat muhabbeti filan çıkmaz dimi daha sonra siyah x yok yok çıkmaz üstünde silah veya herangi bir tehlikeli alet bulunmadığı sürece serbestçe girebilirsiniz
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl abi bu muhabbet plazaya girince hiç sanşım yaver gitmiyor kimse cevap yazmıyor neyse bu topic güzel olmuş... cafcaflı olmuş dükkanın girişide iyi muhabbet plaza diye güzel bir girişi var ellerinize salık ...
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl yok yok çıkmaz üstünde silah veya herangi bir tehlikeli alet bulunmadığı sürece serbestçe girebilirsiniz
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar abi bu muhabbet plazaya girince hiç sanşım yaver gitmiyor kimse cevap yazmıyor neyse bu topic güzel olmuş... cafcaflı olmuş dükkanın girişide iyi muhabbet plaza diye güzel bir girişi var ellerinize salık ... burası böyle birden muhabbet gırla gider birden kesilir allahın kulu kalmaz
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl burası böyle birden muhabbet gırla gider birden kesilir allahın kulu kalmaz mesela ben hiç uğramamışım buraya siyah bende geldim tamam oldu
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Yazar mesela ben hiç uğramamışım buraya siyah bende geldim tamam oldu daha yeni 2,3 günlük hoşgeldinn bacım
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl daha yeni 2,3 günlük hoşgeldinn bacım hoş b. abicim nasılsın bakalım görüşmeyeli
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoş b. abicim nasılsın bakalım görüşmeyeli nasıl olayım bildiğin gibi işte muhabbet olsun zaman dolsun misali yaşayp gidiyoruz
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl nasıl olayım bildiğin gibi işte muhabbet olsun zaman dolsun misali yaşayp gidiyoruz bende bildiğin gibi aynen devam
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Yazar imzamda bulunan resimdeki çirkin bendim korkmadın değilmi ben annen falan sanmıştım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.