Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 günaydın kısslar ben fal bakmayı biliyom isteyen varsa bakarım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 günaydın kısslar ben fal bakmayı biliyom isteyen varsa bakarım hııı ne falı ben istiyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hııı ne falı ben istiyorum Bakim Lilac'cım bu aralar yürürkrn çok dikkat et ayakabının topuğu kırılacak ayrıca selvi boylu yakışıklı bir kısmet gözüküyor ama sana değil hiç tanımadığın biri sana çiçek vermeye kalkışacak sakın alma çünkü o arada çantanı kapıp kaçacak yüzündeki ömür çizgin çok uzun gözüküyor ama fondotönle kapatmayı dene çünkü seni çok yaşlı gösteriyo para olayına gelince çok yakında parayı bulacaksın ama bunun sonu karakolda bitecek çünkü paraların hepsi sahte şimdilik kafi sanırım lilac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Bakim Lilac'cım bu aralar yürürkrn çok dikkat et ayakabının topuğu kırılacak ayrıca selvi boylu yakışıklı bir kısmet gözüküyor ama sana değil hiç tanımadığın biri sana çiçek vermeye kalkışacak sakın alma çünkü o arada çantanı kapıp kaçacak yüzündeki ömür çizgin çok uzun gözüküyor ama fondotönle kapatmayı dene çünkü seni çok yaşlı gösteriyo para olayına gelince çok yakında parayı bulacaksın ama bunun sonu karakolda bitecek çünkü paraların hepsi sahte şimdilik kafi sanırım lilac şimdilik diil ilelebet kafi bundan sonra bi daha fal fln baktırmam ben fal çok kötü bişi arkadaşlar sakın baktırmayın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 nasıl salladım şey pardon fal baktım ama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 süpersin siyahx haa... Biliyorum Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hemen de sevinirmiş ... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hemen de sevinirmiş ... :P Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bizim kısların istilası sona ermiş görünüyor............ ::)) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bizim kısların istilası sona ermiş görünüyor............ ::)) evet bugün yoklar sana tavsiye biraz daha ufak bi imza koy yosam sakat olur Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 ben fal bakmayı biliyom isteyen varsa bakarım vayyyy bisim siyah amca da ne marifetler varmış bende istiyorum fal bizim kısların istilası sona ermiş görünüyor........... hiç bi zaman sona ermez Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 vayyyy bisim siyah amca da ne marifetler varmış bende istiyorum fal hiç bi zaman sona ermez öyle bedavaya olmaz at bi 50'lik bakem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 50 lik mi yuh artık be siyah amca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 50 lik mi yuh artık be siyah amca ozaman bi beşlik atıver yada kredi kartın varsa oda gecer Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Ne oluyo burda FAL BAKEYOM Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 ozaman bi beşlik atıver yada kredi kartın varsa oda gecer siyah amcam al sana 100 ytl kankimle ikimisin falına bakıver bi sahmet Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 FAL BAKEYOM İyide na bağırıyon siyah amcam al sana 100 ytl kankimle ikimisin falına bakıver bi sahmet Kıs kankim bunun üserinde geçmes yasıo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kıs kankim bunun üserinde geçmes yasıo efet kankim sadece siyah amcam harcayabilsin diye şifre koydurdum 100 ytl nin üstüne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kıs yemes bunu bay clooney Kankim bana da şifreli kağıt versene Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 efet kankim sadece siyah amcam harcayabilsin diye şifre koydurdum 100 ytl nin üstüne kıss varyaaa çok iyi fikir acaba bu şifreli paralardan taşısakta herkese özel olsa nasıl olur başkası bulsada şifresini çösemesss Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kıs yemes bunu bay clooney , Kankim bana da şifreli kağıt versene kıss yemiycek saten kankim dilediği gibim harcasın :D 50 lik verem mi kankim sana da Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kıs yemeyecek tabe bilios tövbe tövbe 50 lik kurtarmas kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.