Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yok aslında daha çok su böreğine bension Kıs sen mantıyla kendini ne bir tutuyon Daha yarısınımı yasdın tabii daha hoşgörülü,saygılı,düşünceli,şirin,vs. ooooo hepsini yazmaya kalksam sabah olur gecem ama en önemlisi çokkk mütevaziyimdir bunu hiç atlamam haaa
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl sende hoşgeldin kırmızı başlıklı prencess yaw benim plasada kadınlar gününe döndü bari altın günüm neyin yapak yakında zorla altın alırlar senden... bak söylemedi de me sonra
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl yaw benim plasada kadınlar gününe döndü , bari altın günüm neyin yapak hah bir o kalmıştı ben sana ne dedim bu plasada senden başka erkek yuk demedim mi demek artık plasayı bis bayanlara devr etme kararı aldın kutlarım seni siyah amca muhabbet baya koyulastı bısıler ıcsemıydık ,topragım ben kahve ıstıyom kankim ahmet kahve istiyo bi de bana yapıver bare geçen gün yapcaktın yapmadan kaçtın saten
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ben bu plasayı kimseye yedirmem ben çarliyim sizlerde benim meleklerim bugünde çok soğuk espiriler yapıyorum yaww nedense
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl hawa da soğudu saten siyahx abisi takma... bizim kıslar alışıktır nasılsa
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hawa da soğudu saten siyahx abisi takma... bizim kıslar alışıktır nasılsa doğru diyosun kalın giyinsinler madem çünkü bugün çok soğuk espiriler yapabilirim mazallah zatüree falan olmasınlar
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kankim banada bi kahve getir gelirken olduuuu göslerim doldu kıss geçen akşam kahve istedim yapmadan gittin bugün kurtulamassın kankim ayrıca şimdiden söleyim resmi göremessem mail isterim ben bu plasayı kimseye yedirmem ben çarliyim sizlerde benim meleklerim, bugünde çok soğuk espiriler yapıyorum yaww nedense aman tamam ağlama elinden oyuncağı alınmış cocuklar gibim bu hangi çarli oluyo siyah amca , bir de türk dizilerinde oynayan bi çarli vardı da
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Toprağım oldu işte bi kere pardon iki kere Kalk kahveni kendin al
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar olduuuu göslerim doldu kıss geçen akşam kahve istedim yapmadan gittin bugün kurtulamassın kankim ayrıca şimdiden söleyim resmi göremessem mail isterim aman tamam ağlama elinden oyuncağı alınmış cocuklar gibim bu hangi çarli oluyo siyah amca , bir de türk dizilerinde oynayan bi çarli vardı da yuk o değil
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Kankim bide mail mi gönderecem sana önce kahveyi gönder de kankim göremessem mail öle atarsın yuk o değil tamam ne kısıyon siyah amca ne bilem çarli deyince
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar önce kahveyi gönder de kankim göremessem mail öle atarsın tamam ne kısıyon siyah amca ne bilem çarli deyince bide olmasın çekerim kulaklarını
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar olar siyah amcam bide olmas eferim esas duruşunu göster bakem :lol:
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Zirr zirrr....Takk takk takk... kim o oo hoşgelmişsin ağam buyur gel ama ben çıkıyom şimdi daha sonra gelirim sen keyfine bak
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Hoşbulduk..bende giderken bir uğrayayım dedim.. Bende çıkıyorum...Çeyrek filan maçımız var bugün turnuvada.. Başkansız olmaz görüşürüz........ görüşürüz kardeşim kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl günaydın şekerlerr bırazdan dolmuşta cebelleşerek işe gıtcem size iyi muhabbetlerrr burada fal bakan yokmu yaw
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl günaydın şekerlerr bırazdan dolmuşta cebelleşerek işe gıtcem size iyi muhabbetlerrr burada fal bakan yokmu yaw günaydın sedoş sana şimdiden Allah kolaylık vresin diyorum
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl günaydın şekerlerr bırazdan dolmuşta cebelleşerek işe gıtcem size iyi muhabbetlerrr burada fal bakan yokmu yaw sana da günaydın şeker şimdiden geçmiş olsun çekeceğin eziyet için fal bakmayı bilsem bakardım ama bilmiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.