Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hoşbuldummm buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr kork bence Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim gururlu aplam benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi Zira karşındaki asılı bir katildir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Sen daha çok beklersin kankim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi Zira karşındaki asılı bir katildir kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece siz varken yanımda o korksun bizden cicim Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 bugün plazanın yerinde yeller eser diye düşünmüştüm ama hayret hala ayakta... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Toprağım çok tebrik ederem seni Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın Biz varkenmi Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 gururlu aplam benim maalesf öyleyim.. bu zamana kadar da bir işime yaramadı doorusu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Sen daha çok beklersin kankim yuk kıss kankim çok da beklemiyorum bi süre sonra gönderir kendisi herkese merhabalarrrr mrb lilac hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence işte onu hiç beceremem be ahmet Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ben burnum aksa işe gitmem bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben hoşgeldin lilac benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ben geldim aplalar ........ muhabbetiniz bol olsun emi Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim? Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ben burnum aksa işe gitmem bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben hoşgeldin lilac benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa bu da Siyah X farkı olsa gerek... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Lilac ve xprensesx hoşgeldinis Kankim bir süreden kastın nedir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin , Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın kıss kankim benim tarifimi nie karıştırıyosun tek tek yasdım ben onları ben geldim aplalar ........ muhabbetiniz bol olsun emi hoşgeldin prenses ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim? bazen hüsranla sonuçlanır bu bekleyişler ama genelde bir süre sonra gönderir eve ablacım kankim bir süreden kastım, işten çıkmama 1-2 saat kala yukkıss geçen hasta olduğumda sabah gelir gelmes gönderdi Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hoşbulduk aplası...... göndersin göndersin ii olur !!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece siz varken yanımda o korksun bizden cicim kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa bende çook özledim.......... sizden kopamıyom bea nedendir ki?????? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 sende hoşgeldin kırmızı başlıklı prencess yaw benim plasada kadınlar gününe döndü bari altın günüm neyin yapak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee Yok aslında daha çok su böreğine bension Kıs sen mantıyla kendini ne bir tutuyon Daha yarısınımı yasdın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 muhabbet baya koyulastı bısıler ıcsemıydık topragım ben kahve ıstıyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.