Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hoşbuldummm :wub: buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr :D

kork bence :devil:

• Cevaplar 372
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun :) ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim -_-

gururlu aplam benim :)

Gönderi tarihi:

siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun :) ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim -_-

bende aynen öyleyim be abla -_- hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem -_- müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim :) onun göndermesini beklerim :D

Gönderi tarihi:

herkese merhabalarrrr :wub:

Gönderi tarihi:

bende aynen öyleyim be abla -_- hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem -_- müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim :) onun göndermesini beklerim :D

hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence :shifty::lol:

Gönderi tarihi:

Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi -_-:ninja: Zira karşındaki asılı bir katildir :o-_-:lol:

kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa :( ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece :D siz varken yanımda o korksun bizden cicim :D

Gönderi tarihi:

gururlu aplam benim :)

maalesf öyleyim.. -_- bu zamana kadar da bir işime yaramadı doorusu :unsure:

Gönderi tarihi:

Sen daha çok beklersin kankim

yuk kıss kankim çok da beklemiyorum :D bi süre sonra gönderir kendisi <_<:)

herkese merhabalarrrr

mrb lilac ;)

hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence

işte onu hiç beceremem be ahmet :)-_-

Gönderi tarihi:

ben burnum aksa işe gitmem :lol:

bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben :devil:

hoşgeldin lilac :)

benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa :D

Gönderi tarihi:

ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim? :(

Gönderi tarihi:

ben burnum aksa işe gitmem :lol:

bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben :devil:

hoşgeldin lilac :)

benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa :D

bu da Siyah X farkı olsa gerek... :lol:

Gönderi tarihi:

Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin , Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın

kıss kankim benim tarifimi nie karıştırıyosun -_- tek tek yasdım ben onları :rolleyes::D

ben geldim aplalar ........

muhabbetiniz bol olsun emi

hoşgeldin prenses ;)

ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim?

bazen hüsranla sonuçlanır bu bekleyişler ama genelde bir süre sonra gönderir eve ablacım :)

kankim bir süreden kastım, işten çıkmama 1-2 saat kala :D:lol: yukkıss geçen hasta olduğumda sabah gelir gelmes gönderdi -_-

Gönderi tarihi:

hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa :wub:

Gönderi tarihi:

kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa :( ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece :D siz varken yanımda o korksun bizden cicim :D

kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım -_-B) tabiki benim kim olcaktı yaaaa :D

mantıymışşş -_- kıs mantıyamı benziyom heee :angry::D

Gönderi tarihi:
kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa

mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee

Yok aslında daha çok su böreğine bension :huh:<_<:lol:

Kıs sen mantıyla kendini ne bir tutuyon -_- Daha yarısınımı yasdın :huh::unsure::lol::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.