Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hoşbuldummm :wub: buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr :D

kork bence :devil:

• Cevaplar 372
  • Görüntü 23b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun :) ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim -_-

gururlu aplam benim :)

Gönderi tarihi:

Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi -_-:ninja: Zira karşındaki asılı bir katildir :o-_-:lol:

Gönderi tarihi:

siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun :) ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim -_-

bende aynen öyleyim be abla -_- hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem -_- müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim :) onun göndermesini beklerim :D

Gönderi tarihi:

herkese merhabalarrrr :wub:

Gönderi tarihi:

bende aynen öyleyim be abla -_- hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem -_- müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim :) onun göndermesini beklerim :D

hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence :shifty::lol:

Gönderi tarihi:

Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi -_-:ninja: Zira karşındaki asılı bir katildir :o-_-:lol:

kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa :( ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece :D siz varken yanımda o korksun bizden cicim :D

Gönderi tarihi:

bugün plazanın yerinde yeller eser diye düşünmüştüm ama hayret hala ayakta... :P

Gönderi tarihi:

Toprağım çok tebrik ederem seni :shifty::lol:

Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin :unsure: Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın -_-<_<:lol:

Biz varkenmi :huh::lol:

Gönderi tarihi:

gururlu aplam benim :)

maalesf öyleyim.. -_- bu zamana kadar da bir işime yaramadı doorusu :unsure:

Gönderi tarihi:

Sen daha çok beklersin kankim

yuk kıss kankim çok da beklemiyorum :D bi süre sonra gönderir kendisi <_<:)

herkese merhabalarrrr

mrb lilac ;)

hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence

işte onu hiç beceremem be ahmet :)-_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben burnum aksa işe gitmem :lol:

bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben :devil:

hoşgeldin lilac :)

benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa :D

Gönderi tarihi:

ben geldim aplalar ........

muhabbetiniz bol olsun emi

Gönderi tarihi:

ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim? :(

Gönderi tarihi:

ben burnum aksa işe gitmem :lol:

bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben :devil:

hoşgeldin lilac :)

benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa :D

bu da Siyah X farkı olsa gerek... :lol:

Gönderi tarihi:

Lilac ve xprensesx hoşgeldinis ;)

Kankim bir süreden kastın nedir :unsure::lol:<_<

Gönderi tarihi:

Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin , Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın

kıss kankim benim tarifimi nie karıştırıyosun -_- tek tek yasdım ben onları :rolleyes::D

ben geldim aplalar ........

muhabbetiniz bol olsun emi

hoşgeldin prenses ;)

ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim?

bazen hüsranla sonuçlanır bu bekleyişler ama genelde bir süre sonra gönderir eve ablacım :)

kankim bir süreden kastım, işten çıkmama 1-2 saat kala :D:lol: yukkıss geçen hasta olduğumda sabah gelir gelmes gönderdi -_-

Gönderi tarihi:

hoşbulduk aplası......

göndersin göndersin ii olur !!!!!!!!!!!!

Gönderi tarihi:

hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa :wub:

Gönderi tarihi:

kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa :( ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece :D siz varken yanımda o korksun bizden cicim :D

kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım -_-B) tabiki benim kim olcaktı yaaaa :D

mantıymışşş -_- kıs mantıyamı benziyom heee :angry::D

Gönderi tarihi:
hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa

bende çook özledim.......... sizden kopamıyom bea

nedendir ki??????

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sende hoşgeldin kırmızı başlıklı prencess :P:D

yaw benim plasada kadınlar gününe döndü :unsure: bari altın günüm neyin yapak :lol:

Gönderi tarihi:
kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa

mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee

Yok aslında daha çok su böreğine bension :huh:<_<:lol:

Kıs sen mantıyla kendini ne bir tutuyon -_- Daha yarısınımı yasdın :huh::unsure::lol::wub:

Gönderi tarihi:

muhabbet baya koyulastı bısıler ıcsemıydık :P topragım ben kahve ıstıyom :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.