Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoşbuldummm buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr kork bence
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim gururlu aplam benim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi Zira karşındaki asılı bir katildir
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Asıl korkması gereken sensin bay clooney biliosun demi Zira karşındaki asılı bir katildir kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece siz varken yanımda o korksun bizden cicim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl bugün plazanın yerinde yeller eser diye düşünmüştüm ama hayret hala ayakta...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Toprağım çok tebrik ederem seni Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın Biz varkenmi
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl gururlu aplam benim maalesf öyleyim.. bu zamana kadar da bir işime yaramadı doorusu
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Sen daha çok beklersin kankim yuk kıss kankim çok da beklemiyorum bi süre sonra gönderir kendisi herkese merhabalarrrr mrb lilac hasta olmasan bıle hasta numarası yapıp ızın al bence işte onu hiç beceremem be ahmet
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ben burnum aksa işe gitmem bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben hoşgeldin lilac benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl bende aynen öyleyim be abla hasta olduğum zaman gurur meselesi yapar izin istemem müdür bey kör değil ya hasta olduğumu görüyo derim, illa benim söylemem mi lazım derim onun göndermesini beklerim ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl ben burnum aksa işe gitmem bakın bana boşuna siyahx dememişler karanlık adamım ben hoşgeldin lilac benim plazamı yıkamaslar çıkarım çatıya benzin döker yakarım kendimi yıkmaya kalkarlarsa bu da Siyah X farkı olsa gerek...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Kıs güselim yasım bu tarif ettiklerin sen misin , Bak kankimin mantı tarifi gibi bi yerden copy/paste olmasın sakın kıss kankim benim tarifimi nie karıştırıyosun tek tek yasdım ben onları ben geldim aplalar ........ muhabbetiniz bol olsun emi hoşgeldin prenses ve nafile bir bekleyiş olur bu öyle değil mi Minecim? bazen hüsranla sonuçlanır bu bekleyişler ama genelde bir süre sonra gönderir eve ablacım kankim bir süreden kastım, işten çıkmama 1-2 saat kala yukkıss geçen hasta olduğumda sabah gelir gelmes gönderdi
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl hoşbulduk aplası...... göndersin göndersin ii olur !!!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kıss gecem napıyosun azılı katile çıkcak adım yaaa ben tatlı,sevecen,güzel,hoşgörülü ve ayriyeten mütevazi bir bayanım sadece siz varken yanımda o korksun bizden cicim kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl hoşbuldummm,çok ösledim sizleri yaa bende çook özledim.......... sizden kopamıyom bea nedendir ki??????
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sende hoşgeldin kırmızı başlıklı prencess yaw benim plasada kadınlar gününe döndü bari altın günüm neyin yapak
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kıss ne copy si beee daha yarısını yazdım tabiki benim kim olcaktı yaaaa mantıymışşş kıs mantıyamı benziyom heee Yok aslında daha çok su böreğine bension Kıs sen mantıyla kendini ne bir tutuyon Daha yarısınımı yasdın
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl muhabbet baya koyulastı bısıler ıcsemıydık topragım ben kahve ıstıyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.