Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kıs yasık kıs buhran abimin ellerine Bise niye gelmedin kankim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 delisiniz kısslar siz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 nerdesiniz yaww gelsenize canım sıkıldı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 delisiniz kısslar siz biliyoruss sende gerry nerdesiniz yaww gelsenize canım sıkıldı siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis geldik işte Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 biliyoruss sende gerry siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis geldik işte gerry ne benim ingilizcem zayfta biras hoşgeldiniz bugün plazanın en favori erkeğini seçiyos tamammı :D Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 gerry: deli dolu, eğlenceli demek demi kankim hoşbulduk bu plasada senden başka erkek var mı ki siyah amca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 gerry: deli dolu, eğlenceli demek demi kankim hoşbulduk bu plasada senden başka erkek var mı ki siyah amca yuk o yüzden en favori erkek benim he he he Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww her zaman bekleriz hadi hayırlı işler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 delisiniz kısslar siz Merssiii sende biliyoruss , sende gerry siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis , geldik işte Kankim çok haklı gerry ne , benim ingilizcem zayfta biras İngilisce değilki zaten gerry: deli dolu, eğlenceli demek , demi kankim Kıs kankim ingiliscede böyle bi kelime varmı ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww mutlaka bekleris sedoşcum kolay gelsin şimdiden Kıs kankim ingiliscede böyle bi kelime varmı ki bilmem belkim vardır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Zorlasak bulurus diosun yani Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ne haber plaza ahalisi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ne haber plaza ahalisi? nolsun didişip duruyoruz ablacım :lol:sen nasılsın Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 nolsun didişip duruyoruz ablacım :lol:sen nasılsın kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık çok geçmiş olsun ablacım izin al git yoksam vermiyolarmı izin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık geçmiş olsun missbe abla hastayken çalışmak da ne kadar zor oluyor Allah kolaylık versin ablacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Geçmiş olsun ablacım Kankim çok haklı Çok çalışmak helede hastayken çalışmak çok zor Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 selamlarrrr şimdi burda napıyoruss çenemiiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Kıs psiko güselim yasım Hoşgeldin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Kıs psiko güselim yasım Hoşgeldin hoşbuldummm buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 şimdi burda napıyoruss çenemiiii amaaaaannn iki lafın belini kırıyorus işte Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Kıs pskio güselyas bisde plasayı çökertme halindeydik demi kıs kankim Bise yardım edersin artık ne de olsa ustasın Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.