Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl delisiniz kısslar siz biliyoruss sende gerry nerdesiniz yaww gelsenize canım sıkıldı siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis geldik işte
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar biliyoruss sende gerry siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis geldik işte gerry ne benim ingilizcem zayfta biras hoşgeldiniz bugün plazanın en favori erkeğini seçiyos tamammı :D
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl gerry: deli dolu, eğlenceli demek demi kankim hoşbulduk bu plasada senden başka erkek var mı ki siyah amca
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar gerry: deli dolu, eğlenceli demek demi kankim hoşbulduk bu plasada senden başka erkek var mı ki siyah amca yuk o yüzden en favori erkek benim he he he
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww her zaman bekleriz hadi hayırlı işler
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl delisiniz kısslar siz Merssiii sende biliyoruss , sende gerry siyah amcam ne bisle yapabiliyosun ne de bissis , geldik işte Kankim çok haklı gerry ne , benim ingilizcem zayfta biras İngilisce değilki zaten gerry: deli dolu, eğlenceli demek , demi kankim Kıs kankim ingiliscede böyle bi kelime varmı ki
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl oo muhabbete bak,insan bi haber verir yaw sız konuşun garii,ben işe gitcem yaww mutlaka bekleris sedoşcum kolay gelsin şimdiden Kıs kankim ingiliscede böyle bi kelime varmı ki bilmem belkim vardır
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ne haber plaza ahalisi? nolsun didişip duruyoruz ablacım :lol:sen nasılsın
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl nolsun didişip duruyoruz ablacım :lol:sen nasılsın kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık çok geçmiş olsun ablacım izin al git yoksam vermiyolarmı izin
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kardeşim her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim sankim,ve ateşim var...ve bu halde işteyim düşün artık geçmiş olsun missbe abla hastayken çalışmak da ne kadar zor oluyor Allah kolaylık versin ablacım
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Geçmiş olsun ablacım Kankim çok haklı Çok çalışmak helede hastayken çalışmak çok zor
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Kıs psiko güselim yasım Hoşgeldin hoşbuldummm buranın yabancısıyım yalnıss bırakmayın korkarım kıslarrr
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl şimdi burda napıyoruss çenemiiii amaaaaannn iki lafın belini kırıyorus işte
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Kıs pskio güselyas bisde plasayı çökertme halindeydik demi kıs kankim Bise yardım edersin artık ne de olsa ustasın
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl siyah x,Gece Yağmuru ve Minecim sağolun ...eee özel sektör..ne kadar acımasız bilirsiniz..ayrıca gururumdan izin falanda istemedim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.