Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kıs kankim madem resimleri göremiyon ne diye alıntı yapıon, Kıs ne hediye edecekmişim ben o tabloyu , Bikerem antika o tablo , su içinde çok milyar eder kıss hade lafı usatma da resimlerde ne var sölesene kıss kankim o evdeki her bişey antika idi saten hepsi paşasade dedemin hatıraları suyun içine nie atalım ki kankim tabloyu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kankim sus Kıs paşasede dedeni karıştırma şimdi Bay Clooney beni zor atarsan 333. kattan Zira beni oraya hiç bi kuvvet çıkartamas Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 hadi bu köhne şeye fayton diyelim..nostalji istediğimi de nerden çıkardın! derhal jetimi bekliyorum..ayriyetten kış mış dedim ama atın kılını kıpırdattığı yok..o da kapımının önünden çekilsin lütfen at kapının önünden ayrılmadığı için jet inemiyomuş sen kov onu kapıdan Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 at kapının önünden ayrılmadığı için jet inemiyomuş sen kov onu kapıdan sıkıysa gel kendin kov..hayvan bana yan yan bakıyor..sankim çifte atacak gibi bir hali var korkuyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kankim sus Kıs paşasede dedeni karıştırma şimdi Bay Clooney beni zor atarsan 333. kattan, Zira beni oraya hiç bi kuvvet çıkartamas oldu kankim susam ben efet kıss kankim paşasade dedemin kemikleri sıslar demi efet siyah amcam kankimi 333. kata ne denis kuvvetleri, ne kara kuvvetleri ne de hava kuvvetleri bilem çıkartamas at kapının önünden ayrılmadığı için jet inemiyomuş sen kov onu kapıdan yalana baaaaaaakkk kıvır kıvır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kış mış mı dedin apla Tam bir fiyasko demi kankim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ne zamandır görüşemiyoduk nbr kıslar ????????????? Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kış mış mı dedin apla Tam bir fiyasko demi kankim fiyasko olan nedir öğrenebilir miyim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sıkıysa gel kendin kov..hayvan bana yan yan bakıyor..sankim çifte atacak gibi bir hali var korkuyorum ya abla sende amma tırsakmışın be yaww insan attan korkarmı hiç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sıkıysa gel kendin kov..hayvan bana yan yan bakıyor..sankim çifte atacak gibi bir hali var ,korkuyorum Korkma apla akut gelir kurtarır seni şimdi efet kıss kankim paşasade dedemin kemikleri sıslar demi efet siyah amcam kankimi 333. kata ne denis kuvvetleri, ne kara kuvvetleri ne de hava kuvvetleri bilem çıkartamas Kıs kankim Paşasade değil Paşasede Hava kuvvetleri zaten hiç çıkaramas kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ne zamandır görüşemiyoduk nbr kıslar ????????????? Hoşgeldin ,iyidir senden ne nbr fiyasko olan nedir öğrenebilir miyim Jet beklerken atın gelmesi ya abla sende amma tırsakmışın be yaww insan attan korkarmı hiç Hiç korkmas demi Apla bu arada sana tırsak dedi Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ya abla sende amma tırsakmışın be yaww insan attan korkarmı hiç sen ablaya öyle pis pis şeyler sööle de ağzın kulağına gitsin e mi? ayrıca gönderdiğin at daha ehlileştirilmemiş yabani at,kasten mi yolladın bunu? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 siyahx abi yapar apla.... bakma sen ona.. biz çok dedik te dinletemedik ............. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yaw tamam tamam be abla geliyom atı kafasından furucam ayağı sakat heral yürüyemiyo kıss prencess ağzına biber sürerim hımm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Şiddet hiç ii bişey değildir bay clooney Demi kıs kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kıs kankim Paşasade değil Paşasede kıss hala ölmüş dedemin arkasından paşasede diye konuşuyosun kıss kankim paşasade olmasa paşasade demem herhalde çok ayıp kankim çoooooooookkkkkkk kankim kolon yağı istermiydinis Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Şiddet hiç ii bişey değildir bay clooney Demi kıs kankim senmi söylüyosun bunu Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 bence de gece yane... daha tün bana vuruyordu bisim cafede .... hain domdom seni........ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kankim kolon yağı nedir Tabe ben söylüyom bay clooney Kankim bu arada PAŞASEDE Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 bence de gece yane... daha tün bana vuruyordu bisim cafede .... hain domdom seni........ kim benmi vuruyodum ayrıca ben domdom değilim maşallah bana filinta gibiyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kankim kolon yağı nedir Kankim bu arada PAŞASEDE kıss kankim bildiğimis kolon yağıııı işte kıss falla dedeciğimin kemikleri sısım sısım sısladı bugün PAŞASADE kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 PAŞASEDE işte Hııı şu bisim bildiğimis kolonya Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sevgili ipek ve egzorsist kardeşim sizlere teşekkürü bir borç bilirim ayrıca burası ruhsatlı kaçak değil işimi sağlama aldım bu sefer egzocum sağ ol arkadaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sağ ol arkadaşım hoşgeldin ipek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 PAŞASEDE işte Hııı şu bisim bildiğimis kolonya PAŞASADE efet makbule bacımısın buhran abiye döktüğü kolon yağııı vardı ya kankim aklıma geldi kıss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.