Φ siyahx Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Arkadaşlar bundan sonra topikleri katletmek yerine muhabbetlerimizi burdan yapmayı öneriyorum canı muhabbet etmek isteyen arkadaşları buraya bekliyorum Saygılar. Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Saygılar. hayırlı olsun, bol muhabbetlerle dolsun, okuruz ara sıra kardeş. İyisiniz demi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Saygılar. hayırlı olsun, bol muhabbetlerle dolsun, okuruz ara sıra kardeş. İyisiniz demi? sağolasın abicim herzaman bekleriz.İyiyiz inşallah sende iyisindir ben ben sensiz olmaz zaten Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 sağolasın abicim herzaman bekleriz.İyiyiz inşallah sende iyisindir ben sensiz olmaz zaten çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz. uğrarım ara sıra. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Arkadaşlar bundan sonra topikleri katletmek yerine muhabbetlerimizi burdan yapmayı öneriyorum canı muhabbet etmek isteyen arkadaşları buraya bekliyorum Saygılar. HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL MUHABBETLER OLUR Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 dikkat et burasıda elinden gtmesin kardeşim hayırlı olsun. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sevgili ipek ve egzorsist kardeşim sizlere teşekkürü bir borç bilirim ayrıca burası ruhsatlı kaçak değil işimi sağlama aldım bu sefer egzocum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 siyah amcam hayırlı olsun yeni mekanımıs inşallah burayıda kaptırmayıs ama bu defa pek bi modern olmuş topiğin ismi, plasa falan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 siyah amcam hayırlı olsun yeni mekanımıs inşallah burayıda kaptırmayıs ama bu defa pek bi modern olmuş topiğin ismi, plasa falan sağolasın mineu'cum çok ciks olmuş dimi kıss ismi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 şatodan, malikaneden sonra plasa pek bi hoş geliyo kulağa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 şatodan, malikaneden sonra plasa pek bi hoş geliyo kulağa bencede artık kavgalarımızı şey pardon muhabbetlerimizi burdan yaparız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yaparıs tabe sen muhabbet etmek istedin de bis mi etmedik Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yaparıs tabe sen muhabbet etmek istedin de bis mi etmedik doğru deyon kıss kankin nerde kıss daha bi hayırlı olsuna gelmemiş görsünde çatlasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 kankimin işleri yoğun bu sıralar mutlaka gelecektir hayırlı olsuna niye çatlasın ki kankimi sinirlendirme falla senin plasanın karşısına dünya ticaret merkezi gibim yapar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 kankimin işleri yoğun bu sıralar mutlaka gelecektir hayırlı olsuna niye çatlasın ki kankimi sinirlendirme falla senin plasanın karşısına dünya ticaret merkezi gibim yapar yapar ondan korkulur :D zati güvenliğe bildirdim o gelince hiç bulaşmayın sakın dedim sağı solu belli olmaz çünkü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Hayırlı uğurlu olsun... Plasa nedir yahu Kıs kankim bu plasa plasenta gibim bişeymi yuksam kankimi sinirlendirme falla senin plasanın karşısına dünya ticaret merkezi gibim yapar Kankim çok haklı...İkis kuleler bilenem dikerem ona göre Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Hayırlı uğurlu olsun... Plasa nedir yahu Kıs kankim bu plasa plasenta gibim bişeymi yuksam Kankim çok haklı...İkis kuleler bilenem dikerem ona göre eyvallah bacım araştır öğrenirsin ikis kulelermi dikersin yavaşşşş dik :P Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kafana denk gelmesin demi Kıs kankim bu plasenta kaç katlı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kafana denk gelmesin demi Kıs kankim bu plasenta kaç katlı 333 katlı bi itirazınmı var bana ulaşmak için 333 katı çıkman lazım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Hayırlı uğurlu olsun... Plasa nedir yahu , Kıs kankim bu plasa plasenta gibim bişeymi yuksam Kankim çok haklı...İkis kuleler bilenem dikerem ona göre yuk kankim plasa ve plasenta tamamen farklı şeyler kıss kankim gökdelen manyağı yaparıs bu arasileri falla Kıs kankim bu plasenta kaç katlı kıss kankim 3 katlı kıss bu plasa gesiyim diyorum gesmeme de isin vermiyo saklamak istediği bişiler far gibim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yuk kankim plasa ve plasenta tamamen farklı şeyler kıss kankim gökdelen manyağı yaparıs bu arasileri falla kıss kankim 3 katlı kıss bu plasa gesiyim diyorum gesmeme de isin vermiyo saklamak istediği bişiler far gibim kalan 330katı kendime ayırdım ama sen dolaşmak istiyosan serbest dolaşım hakkı verebilerem mineu abla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 as ayırmışsın kendine ama doğru tabe müşteri bulamayınca hepsini kendine ayırmak sorunda kaldın demiiii yasık serbest dolaşım hakkı mı sankim amerika seyahatine çıkıyos altı üstü bir plasa be siyah amcam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 333 katlı bi itirazınmı var bana ulaşmak için 333 katı çıkman lazım Yuk ne itirasım olsun 333. kattan tepe taklak düşmenden başka ne dileyebilirimki zaten yuk kankim plasa ve plasenta tamamen farklı şeyler kıss kankim gökdelen manyağı yaparıs bu arasileri falla kıss kankim 3 katlı kıss bu plasa ,gesiyim diyorum gesmeme de isin vermiyo, saklamak istediği bişiler far gibim Farklı diosun yani..Kıs bak ii düşün ikiside plasa kökenli Kıs kankim saklasa saklasa nereye kadar saklayabilirki Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 as ayırmışsın kendine ama doğru tabe müşteri bulamayınca hepsini kendine ayırmak sorunda kaldın demiiii yasık serbest dolaşım hakkı mı sankim amerika seyahatine çıkıyos altı üstü bir plasa be siyah amcam öle bu plasa senin bildiğin diğer plasalara benzemez tehlikeli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.