Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-2bdafb742f43e4a7429d6689dfc10756.jpeg

Sergen Yalçın: Arka arkaya goller hızımızı kesti kapak_215318.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "Böyle aralardan sonra dönüşler sıkıntılı olabiliyor. 11 günlük sürede oyuncularımızı dinlendirmeyi, antrenman temposunu düşürmeyi tercih ettik" dedi.

/Archive%5C2021%5C2%5C26%5C205836449--besiktas-yukatel-denizlispor-3-0_5.jpgSpor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş sahasında Yukatel Denizlispor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "Böyle aralardan sonra dönüşler sıkıntılı olabiliyor. 11 günlük sürede oyuncularımızı dinlendirmeyi, antrenman temposunu düşürmeyi tercih ettik. Aslında bunda da maça yansır mı diye endişemiz vardı. İlk yarıda aldığımız skor temponun düşmesine, oyuncuların rahatlamasına sebep oldu. Genele baktığımız zaman, kazanmamız gereken bir maçtı. Kolay bir galibiyet oldu. İyi konsantre olmuştuk. İkinci yarıda da net pozisyonlar vardı. Biraz daha zorlasak skoru arttırabilirdik. 3 puanı almak önemliydi. Zor bir lig devam ediyor. Salı ve cumartesi 2 maç oynayacağız, kolay değil. O maçlara hazırlanmak zorundayız" şeklinde konuştu.


"SAKATLAR DÖNÜNCE DAHA ALTERNATİFLİ BİR KADRO OLACAK"

Sakat oyuncuların dönmesiyle daha alternatifli bir kadroya sahip olacaklarını belirten Yalçın, şu ifadeleri kullandı:
"Mücadele etmeden maçlar kazanılmıyor. Koşmak, doğru oyunu oynamak lazım. Belli bölümlerde bunu iyi yaptık. Sakat oyuncular var. Onlar da katılacak. Daha geniş kadro olacak. Yavaş yavaş tempoyu artıracağımızı düşünüyorum"

"KÖTÜ OYNARKEN DE KAZANMAK LAZIM"

Bazen kötü oynarken de kazanmak gerektiğini altını çizen Yalçın, "İyi oyunu oynamak tabii ki önemli. Taraftara bir şeyler sunmak zorundayız. Şunu da söylemek lazım. Her zaman iyi oynayarak kazanamazsınız. Bazen oyunu tutmak, savunmak gerekiyor. Kötü oynarken de kazanmak lazım. Her zaman iyi futbol bekleyemeyiz. Kötü oynadığımızda da 3 puan almamız gerekiyor. Uzun ligde onlara da ihtiyacımız var. Oyunun üstüne takılıp kalmak mantıklı değil. Skoru almak çok önemli" diye konuştu.
Oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Sergen Yalçın, "İki yarı arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum, iyi mücadele ettik. 3-0'dan sonra rolanti olabiliyor. Oyuncular daha rahat oluyor. Onların da işleri kolay değil. 0-0'ı ile 3-0'ı arasında konsantre aynı olmaz. Böyle değişimler olabiliyor. Bunlar normal şeyler" dedi.

Bugün taraftarın tesisten takımı uğurlamsı ve statta karşılaşması sorulan Sergen Yalçın, şöyle konuştu:
"Taraftarımızın yanımızda olması bizim için önemli. Biz geleli yaklaşık 1 sene oldu. Herhalde 2, 3 maç oynadık taraftarla. Bizim de teknik ekip olarak planlamamız böyle değildi. Taraftarla oynamak arzuladığımız bir şeydi. Taraftar takımı yukarı çıkartabiliyor. Ama dünyada bir pandemi ortaya çıktı. Yapacak bir şey yok. Bugün yanımızda olduklarını hissettirmeleri mutluluk verici. Taraftara kendim ve camiam adına teşekkür ediyorum."

DHA

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.