Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum aslında hiç aklımda buraya kayıt olma yoktu fakat bir gün forumlar ilgili bir arama yapmam gerekiyordu google dan arattığımda burayı gördüm hoşuma da gitti üye olmaya karar verdim 22 yaşındayım aslen trabzonluyum istanbul zeytinburnunda oturuyorum dekorasyon dükkanımız var herhangi bir dekorasyon işiniz olursa itina ile yapılır Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Hoşgeldin sevgiler Alıntı
Φ hakanla Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 HERKES KONUŞUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES SUSUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES BİR ŞEYLER YAPIYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES HERKESİ TANIR AMA HERKESİN BENİ TANIMAYA HAKKI YOKTUR. HERKES KONUŞUR BEN SUSARIM HERKES SUSAR GİDER SU İÇER BEN AŞKA SUSARIM HERKES BANA BAKIP SUSAR BEN İSE AŞKI GÖRÜNCE SUSARIM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 hoşgelmişsin arkadaşım yüreğinin sıcaklığını hissedeceğimiz yazılarınla seni aramızda görmek dileğiyle... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 hosgeldin bos gitme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 uyy uşağum hoş celmuşsun...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Kardeşim ben sana hoşgeldin dememişim özür dilerim ya yeni farkettim, topici aradım buldum çıkardım! Hoşgeldin kardeşim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 hoşbulduk kardeşim sağol.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 sevgili ERBAY hosgeldin ya cok olmus geleli azizi yukari almis ben gormedimdi sagol azizizzz Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Benden 1 hafta sonra gelmişti işte ama bende unutmuşum, dün gece aklıma geldi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 senin yokmu azizii selam kosen baktim bulamadim ben Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 NAsil yok kız az aşağı baksan! Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 yeni gördüm hoşgelmişsin hemşerim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 aaa bakın bi çitir düşmüş.........sen bakam aplanın şevkatli kollarına........ yine yeniden hoş geldin aplasının bi deneceik uşağu..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 hoşbulduk kardeşinin bidanecuk ablasi... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 erbay benden eski ama maksat yukarılara çıksın hoşgelmişsindir kesin. Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 @Erbay usta diyelim artik tanisma bölümüne hosgeldin. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Erbay arkadasim iki gundur yoksun? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 malasef azızıl le bırlıkte erbay da gıttıı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 niye ya neler oluyor boyle Acelya Sevval Arman abi Aziz Erbay hep Arkadaslarimiz gidiyor tektek yonetimemi dargin arkadaslar eyer oylese bizleri uzuyorlar yonetime darilip gidilirmi bir suru arkadasi zuyorsunuz arkadaslar gelin lutfen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sende hoşceldun daaaa sefalar ceturdun.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.