Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum aslında hiç aklımda buraya kayıt olma yoktu fakat bir gün forumlar ilgili bir arama yapmam gerekiyordu google dan arattığımda burayı gördüm hoşuma da gitti üye olmaya karar verdim 22 yaşındayım aslen trabzonluyum istanbul zeytinburnunda oturuyorum dekorasyon dükkanımız var herhangi bir dekorasyon işiniz olursa itina ile yapılır
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl HERKES KONUŞUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES SUSUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES BİR ŞEYLER YAPIYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES HERKESİ TANIR AMA HERKESİN BENİ TANIMAYA HAKKI YOKTUR. HERKES KONUŞUR BEN SUSARIM HERKES SUSAR GİDER SU İÇER BEN AŞKA SUSARIM HERKES BANA BAKIP SUSAR BEN İSE AŞKI GÖRÜNCE SUSARIM
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl hoşgelmişsin arkadaşım yüreğinin sıcaklığını hissedeceğimiz yazılarınla seni aramızda görmek dileğiyle...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Kardeşim ben sana hoşgeldin dememişim özür dilerim ya yeni farkettim, topici aradım buldum çıkardım! Hoşgeldin kardeşim
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl sevgili ERBAY hosgeldin ya cok olmus geleli azizi yukari almis ben gormedimdi sagol azizizzz
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Benden 1 hafta sonra gelmişti işte ama bende unutmuşum, dün gece aklıma geldi
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl aaa bakın bi çitir düşmüş.........sen bakam aplanın şevkatli kollarına........ yine yeniden hoş geldin aplasının bi deneceik uşağu.....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl erbay benden eski ama maksat yukarılara çıksın hoşgelmişsindir kesin.
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl niye ya neler oluyor boyle Acelya Sevval Arman abi Aziz Erbay hep Arkadaslarimiz gidiyor tektek yonetimemi dargin arkadaslar eyer oylese bizleri uzuyorlar yonetime darilip gidilirmi bir suru arkadasi zuyorsunuz arkadaslar gelin lutfen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.