Φ netman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Son zamanlarda tv kanallarında garip bir yarış var...İzleyiciyi kanallara bağlamak için türlü yollara başvuruyorlar.Kimi ev veriyor,kimi para,kimi araba,..vs.Tabii aralarında kaliteli yayın yapanları da var.Ben isterdim ki bu yarış izleyiciyi bilgilendirme,kültürlendirme amacıyla da bu denli kıyasıya geçsin.Bazı kanallar bu misyonla çalışıyor fakat onlar da belgesel ve tartışma programlarını geceye koyuyorlar.Bu tür programları gece değil de gündüz izleyebilmek için bir 10 yıla daha ihtiyacımız var sanıyorum.Umarım öğrenme yaşları geçmeden çocuklarımızın ve gençlerimizin farkına varırlar.. Saygılarımla... Not:Bu yarış öyle bir hal aldı ki dün iki kanalda birden(ShowTv,ATV),hemen hemen aynı saatte aynı filmi(Keloğlan Karaprense Karşı) verdiler.Sırf o filmi daha önce yayınlama amacından kaynaklanan anlaşmazlıktan seyirciyi cezalandırdılaR(sanırım ATV daha önce verdi )..Umarım birileri çıkar ve bu gidişe dur der.. Alıntı
Φ onur0226 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 valla kim ne derse desin bazen öyle programlar oluyor ki,rastlarsam izlemeden duramıyorum... bunlardan biri de show tv de yayınlanan bir program...aşk olsun mu ne adı...tam hatırlamıyorum...mehmet ali erbil in programı... aydın bey diye birini bulmuş...adam zeki müren gibi konuşuyor...ama doğal hali bu.taklit yapmıyor... rastlarsanız mutlaka izlemenizi tavsiye ederim... _n'apıyorsunuz aydın bey? _tutuyorum ve açmıyorum....:D:D:D çok komik yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.