Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2 ay önce yaşamını yitiren Eğitim Sen üyesi öğretmen görevine iade edildi

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-9b9c84777ea21a88b4ad8312b8f34245.jpeg

2 ay önce yaşamını yitiren Eğitim Sen üyesi öğretmen görevine iade edildi kapak_175814.jpg

Eğitim Sen, 2 ay önce yaşamını yitiren KHK'li öğretmen Mehmet Nasır Sönmez hakkında bugün göreve iade kararı verildiği duyurarak, "Geç gelen adalet, adalet değildir!" dedi.

OHAL Komisyonu, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Eğitim Sen üyesi eğitimci  Mehmet Nasır Sönmez için göreve iade kararı verdi.

Ancak komisyonun göreve dönebilirsin dediği Sönmez 2 ay önce yaşamını yitirmişti.

Eğitim Sen'den yapılan açıklamada, "Geç gelen adalet, adalet değildir! OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, iki ay önce hayatını kaybeden Mehmet Nasır Sönmez arkadaşımızın göreve iade kararını açıkladı. Üzgünüz, kızgınız keşke iade kararını kendisi duyurabilseydi! Mücadele devam ediyor. KHK’ler gidecek biz kalacağız!" denildi.

Geç gelen adalet, adalet değildir! OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, iki ay önce hayatını kaybeden Mehmet Nasır Sönmez arkadaşımızın göreve iade kararını açıkladı. Üzgünüz, kızgınız keşke iade kararını kendisi duyurabilseydi!
Mücadele devam ediyor. KHK’ler gidecek biz kalacağız! pic.twitter.com/XK7iLHGtaS

— EĞİTİM SEN (@egitimsen) January 16, 2021
cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.