Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-7babbb4b0a142f3df39d6a8f21baa48d.jpeg

Tarım sektöründeki sorunlar, iktidar tarafından görmezden geliniyor kapak_014715.jpg

Üreticilerin yüzde 93’ü girdi pahalılığı, yüzde 89’u beklediği fiyata satamamaktan şikâyetçi.

Tarım sektörü temsilcileri, salgın sürecinde üretim, ihracat ve istihdam açısından can kurtarıcı olmaya çalıştıklarını, ancak sorunlarının iktidar tarafından görünmediğine dikkat çektiler. 

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, üreticiye doğru destekler verilmesini isteyerek kendilerine aksettirilen sorunları şöyle özetledi: “Üreticilerin yüzde 93’ü girdi pahalılığı, yüzde 89’u beklediği fiyata satamama, yüzde 50’si iklim dengesizliği, yüzde 45’i hastalık ve zararlılarla baş edememe, yüzde 28’i yetersiz sulama ve yüzde 28’i işçi bulamama sorunlarından şikâyetçi. Üretici tarımdan kaçıyor.” 

Çandır, topraktan kopan üreticiyi tekrar üretime döndürmenin çok zor olduğunu belirterek önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Aynı zamanda üretici olan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar da Serik’te sebze meyve halini ziyaret ederek üretici ve komisyoncuların sorunlarını dinlerken şu vurguyu yaptı: “Tarım sektörü kan ağlıyor, Saray rejimi görmezden geliyor. Serik’te domatesin 1 liraya satıldığını gördük. Buradaki üretici, taşıyıcı, komisyoncu, pazarcı ne kazanacak da evini geçindirecek, nasıl tekrardan üretim yapacak?”

Bülent Ecevit

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.