Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 hemen aklıma atmaca gelir şimdiye kadar en çok korktuğun şey nedir desem? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 tabikisi at derimm... hayatında değiştirmek istediğin 3 şey ne desem??.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 beni bi dobermanın kovalaması burnundanmı ağzındanmı nefes alırsın desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 (ya benim sorumu atladınnızz ) bn burnumdan alıp ağzımdan veriomm.... macerayı sever misin desem???? Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 tabikisi at derimm... hayatında değiştirmek istediğin 3 şey ne desem??.... 1- 18 yaşımdan itibaren tekrar yaşamak 2- ozamandan bu zamana yapamadıklarımı yapmak 3- sevdiklerime daha çok vakit ayırabilmek beni bi dobermanın kovalaması burnundanmı ağzındanmı nefes alırsın desem burnumdan Hayatta en hakiki mürşit ilimdir desem? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 aferim derim ya bügünde kimse yok burda desem Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 gel pisi pisi..gell pisi pisi...nerde kaanın kedisi ? derim.... zaman nie geçmiyooo desem? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 belki de sen frketmiyosun derimm... yağmuru severmisin desem,,,,,,, Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Bayılırım derim Yağmurlu havada yürümeyi seviyormusun desem (İlaç masraflarını karşılayacağım desem ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Soğuk değilse evet.. Teş.ederim...Patron güvencesi var... Seninde Patronun benim desem...?? maaşa zam yapsana patron derim soğuk insanların düşünme gücünü iyimi yoksa kötü yöndemi etkiler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Kötü yönde.....hasta olmaya gör... Nerden gelip nereye gidiyoruz..?? karanlık bir yerden geldik karanlık bir yere doğru gidiyoruz kaçmakmı yoksa kovalamakmı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bela seni takip ediyor hemen kaç, kaçtığın halde seni takip ediyor aldırma devam et kaçmaya.. otobüse bindin peşinden geliyor yine kaç, eve geldin hala peşinde, kapının önüne geldin hala geliyor baktın kaçacak yer kalmadı bi sandalye ver ve konuş.... baktın verdiğin sandalyede oturmasını bilmiyorsa o sandalyeye oturduğuna pişman et... korkmakmı, önlem almakmı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 önlem almak manuel mi,otomatikmi Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Otamatik olsun rahat olsun derim Güneş yağımı zeytin yağımı desem ? Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 zeytinyağı sür..iç..üste çık.. .....gözlük mü lens mi desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 yok canım daha neler ...... bügünde canım sıkılıyor desem ........ Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 ecevit ölmüş desem????? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Allah rahmet eylesin derim. Senin foruma girmeye yaşın tutuyomu desem Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 tutmaz mı hiç ayıp ettin......... dudağımda bir küskünlük provası kırık birçehrede yarım kalmış bir gülümseme ne zaman perde açılsa içime hep senin rolün veriliyor bana sen oynuyorsun, ben susuyorum desem????????/ Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 HIII derim sen şiirkopatmısın desem.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 kimbiilir????// torunun varmı desem????? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 sen beni dede sandın galibam.. evdemi kaldın desem.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 yuk canım sen beni gece sandın heralde( ) gene ne çamlar devirdin desem?? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 görmesin kafanı kırar derim ama haklısın derslerini çalıştınmı desem Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 çok çalıştımm çok çalıştım ama bitiremedimm derimm.... soğuktan nefret ediyorum desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.