Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Guzel gecti derim... Oy sonuclarindan simdilik memnunmusun desem..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Seçim sonuçlarını görünceye kadar iyiydi derim. İzmir tek doğru düzgün şehir desem
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Cok dogrusun derim.. Halkin uyanmasi icin daha nekadar yolsuzluk yapilmali desem
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl ne kadar yaparsan yap uyanmaya niyetleri yok derim Arabayı yenileme zamanın gelmiş desem
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Arabam henuz cok yeni fuzuli masrafa gerek yok derim Pcyi degistirme vakti geldi desem...
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Daha 10 yaşında, gerekli mi derim PC başında yemek yeme dökersin desem
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Elbette erik, kiraz ağaçları uzmanlık alanımdı küçükken derim Panikler misin desem?
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Zaman zaman panikledigim elbette olur.. Gulmekten gozunden yaslar gelirmi desem...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl en iyisi olmasamda ortalardanim derim kendinden cok baskalarini dusunuyorsun desem ?
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl baskasını dusundugun dogru, cevap tamam da soru nerde dr ay pardon aklın nerde desem
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl hep degil ama bazen derim insanlara guvenmeyenlerdensin desem ?
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Insanlara guven konusunda simdiye kadar 1 kere yanildim.. Bu yuzden kolay kolay yanilmam guvenmedigim insanlarlada arkadaslik yapmam.. Kahve molasi desem..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl yok kalsın bugün içitğim kahve çok acıydı içine 3 paket toz attım ama ne çare tabi karşımdakine çaktırmıyorum o başka mesele
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl bazen korkarim ama arkadaslar benden daha cok korkuncada gulme kirizine girerim savas olmayan bir dunya olsa desem.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.