Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Gözlerim benzer derim Sen profilindeki gibi bale yapabilirmisin desem
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Kredi taksiti öderim bir miktar, ama başka kimseye yok derim! Tiyatro seversin desem
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl İkisine de oldukça sık giderim ayıramam derim Bulmaca çözmeyi seversin desem.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl eh severim kimya elementleri madde cetvel kısaltmalarla filan basım dertte hıc anlamam.. Dolduramam oraları desem
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Olur o kadar kadı kızında da kusur derim. Psikanaliz yaparsın desem
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl En iyi yaptığım şey derim. Hatta bir mağazadan alışveriş ederken, satıcının bu malı neden ucuza sattığını sorar, bu malın ne kadar üstün ve güzel olduğunu anlatmaya başlarım ki adam da o fiyata sattığına pişman olur Sempatiksin desem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl valla istedim mi yaparım havada bulut,sen herhangi bişeyi unut desem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Unuttum ama neydi onu hatırlayamıyorum Kalk gidelim buralardan desem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl nereye, ordan da kovulmak için mi derim 5 kelime 1 cümleye dön dr, canım cümle kurmak istedi desem..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Kimse seni kovamaz, şimdi geliyorum 5 kelime 1 cümleye derim Herkes kendi işine baksın desem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Gelsin bakalım, denize gireceğiz derim Sır saklayabilir misin desem?
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Evet arasira kendi kendime jest yapmaliyim ... Bugun fazlami gezdiniz acaba desem...
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Bir saniye durmadım derim, hep gezdim Hiç sarı çorabın yok desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.