Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl çok iyi yaparsın derim bende oyumu kullanıp yaz okuluna geri döncem desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl evdeyim derim(ben prenses ) yeni üye araya girmiş hoşgeldin bu arada
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl annemle bırlıkte yaylaya sonra mersıne sonrada ankaraya hangı takımlısın desem prenses hg
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl kusura bakma.. ama ben senden daha eskiydimm.. neyse.... bayadır girmiyodumm nickimi unutmuşum kaldı öle
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl oooooo iyi tatiller o zaman sana beşiktaşlıyım sen askere ne zaman gidiyosun desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl kulkedısı kımın daha eskı kımın daha yenı olması onemlı degıl bıızm ıcın benım askerlık yalan oldu 2008 subatına alacaklarmıs.dılekce verdımerken gıtmek ıcın.bıde bızım tanıdık var onla konustuk kasım veya agustos hazır ol gıdebılırsın dedı aksam yemekte ne yedın desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl hımmm... ben nerden bileyim senin eski olduğunu yeni üye olduğunu sanıyordum ama hoşgeldin o zaman tekrar
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl evt jön abim benim yaa.... uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda ................... hoşbulduk zeynepçimm..... gece burdamısın desem?
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl anneciğimin güzel yemeklerini yedim(köfte__patates) eve geldim yemek yapmaktan kurtuldum :P sen hangi takımlısın desem???
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl bak ben nıcını hatırladım sıfrenıde bılıyosan tekrar gırebılırsın.basındakı x lerın kac tane oldugunu ununttun demı eger bana soruyosan evet burdayım zeynep ben fenerbahcelıyım bırasdan mesajlar bırbırıne karısacak desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl evtt sanırım öle oldu.... ah ben işte.... unutkanlık baş gösterdiyse doktora git derimmm canım sıkılıyo desemmm
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl ohhooo mesajı desıtırdım bıle secım yasakları basladı alkol satısı yasak yarın yaylada buz gıbı ıcerım artık sen tatıl yapmıyacakmısın desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl yaz okulu bitince yapcam desem sınavlara baktım açıklanmamış daha ii not alınca kahveler sendendi desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl tamam aklımda unutmadım benı bulabılırsen yaparım bakarsın agustosta gıderım bellımı olur kacıncı sınıftasın desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.