Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 başka yüreklerde mutlu olamazsın kelebeğim...kendi kalbinin kıymetini bil...çok hırpalama... kanatlarından pırıltılar kaldı her yanımda gecemi aydınlattı.... çok acılı ama açık bir hayatmı? acısız ama duvarların arkasında seyrettiğin bir hayatmı desem... duvarın arkasına giderim ara sıra ama hep açık tuttum acımı sevgimi...kendimi...sakladım bazen ama o zaman da gözlerime engel olamadım...işte böyle bir hayat ben de ki de derim.... bu hayat.....nasıl bi iniş..nasıl bir çıkış...üzülürken gülmek....gülerken ağlamak ?? desem... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 eeee hayat bu işte inişlerle çıkışlarla dolu bazen salmak lazım fazla derinlere dalmamak desem.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 fazla salınca kapılıp bı ruzgara gıdıyosun derım hadı bana bı kahve yapın desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 olmaz ben sana güzel bi rakı sofrsaı hazırlatıyım desem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 yanına bıde cıkofte olsa tam super olacak derım otobuse bındın yanına cuzdanını almayı unuttun muavın para ıstedı ne yapardın desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 cüzdanı unutmuşum derim inmek isterim ne yapıyım geri dönmek lazım bide belki yardım isterim :( kötü bi durum nerden buldun bunu desem?? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu olay dun bı bayanın basına geldı de ben de bı centılmen olarak hemen bayanın parasını odedım yere dusunce kendı halıne gulermısın desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 gülerim tabi hem de nasıl seni takdir ettim ne ince bi davranış desem ?? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 huyum kurusun derım evde elektrık kesılınce ne yaparsın desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 mum ararım yakarım panjuru açarım ay ışığı vardır belki duşatsın elektrik kesildi su buz gibi oldu ama köpüklü kaldın desem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ben alıskınım soguk suya 2 hafta oncede denıze gırmısıtm oglen ne yedın desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 pilav-tavuk-salata derim havalar nasıl desemde saçmalasam Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 pilav-tavuk-salata derim havalar nasıl desemde saçmalasam Yaz yasiyoruz derim... Eee.. orda nasil havalar desem ve bu sacmaliga devam etsem... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 saçmalama derim görüyormusun? bakıyormusun desem? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 görüyorum da bakiyorum derim... Ama bisey anlamadim desem??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 belli oluyor derim kitap mı sinemamı desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 iki si de derim.. ama kitap agir basiyor derim... Peki ya sen diye sorsam`??? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 tiyatro derim keyfin nasıl desem? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 tiyatro derim keyfin nasıl desem? kafam karıştı derim sen hepsini (formdakilerin) tanırmısın desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Karneleri bi türlü vermediler.. daha gelecek haftaya tatil basliyo derim.... anlayacagin iiii dir... monoton oldu ama sen NasiLsiN`??? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kafam karıştı derim sen hepsini (formdakilerin) tanırmısın desem hayır derim 38 bin gibi bir üye var nasıl tanınır ki kıss desem? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 tanıyamaz ki derim... pekiii.....hayatı çekilir kılan acılarla biraz olsun umursamazlık gerektiriyo sanki desem.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sana katılıyorum derim bu forumda neden bukadar üye var desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 çok sıcak olduğundan derim.... gerçi bazıları amaç dışı girselerde... onların dışında buraya alışan kopamıyo desem.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 yine sana katılıyorum derim ama günlük online sayısı neden bukadar az desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.