Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 kesinlikle ask.. sevgilerin en guzeliyle sevilmen dilegiyle desem Amin ablamm Amin... senin içinde aynısını dilerim hatta daha ötesi varsa o mutluluk içinde bulsun sevgi seni.... desem... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 bende amin derim ama hayat daha çok acılardan ibaret desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 evet öyle derim en son neye güldün desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 yegenime,uykudan kalkmis cok komik bakiyordu kameraya telefonla uzun konusur musun desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 hayır, hatta bu yüzden çok kızıyor bana yakınlarım, merhaba, şu şöyle bu böyle, oldu görüşürüz by... bu kadar konuşurum... en son hangi şarkıyı dinledin? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 sezen aksu, simal yildizi,sen yazinca dinlemistim sicagi mi seversin sogugu mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 kışın sıcak, yazın soğuk sahlep severmisin desem? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 hem de nasıl derim üşüyor musun desem???? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 cok severimm,hatirlattin bak nerden bulayim yaw(ayaklarim biraz usuyor yomotecim0 herhalde orasi soguk ki sahlepten bahsettin desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 evet soğuk burası derim uzun zamandır yoktum özledin mi beni desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 özlemezmiyiz kederden kara yaslar bağladık sen bizi özledinmi desem? (leylacım göndereyim sana sahlep ben) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 hemde nasıl derim sen leylayı boşver sahlepi baha gönder derim birde hava soğuk mu orda desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 canim ablacim (hayir hayir,banaa) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 evet derim sorma :( kahveler nerde desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 burda hava soğuk değil leylacım sen iste yeter sahlepler feda olsun canım sana aça sen en yakın marketten bulursun kıss Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 saçlarınızı yolarım en güzel benim hatlar karıştı pardon Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 valla ben pek bir ozlemisim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 desem ki biri sana bööööööö dedi naparsın? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 ben de bööö derim :lol: bana masaj yap desem (sırtım ağrıyo) Alıntı
Φ sabri_2020 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 yaparım sana kontörüm bitti desem yollarmısın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 seve seve buyır sigaram bitti yemek yemekten midem ağrıyo desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 benimde midem bulanıyo ama ağlamaktan....birden hüzün sardı kelebeği saklandı kanatları arasına usulca ağlıyo.....ama sebepsiz...! dayanmak zor hayata...ama yolun başındayım demi daha desem hem de en başında.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 neyin var minik kelebeğim... üzme kendini.... ve evet canım daha ne yazıkki çoookkk ağlayacaksın...böyle bir kalbin varken birde üstelik... gel bi sarılayım geçsin seni gıdıklarım desem kelebeğim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 neyin var minik kelebeğim... üzme kendini.... ve evet canım daha ne yazıkki çoookkk ağlayacaksın...böyle bir kalbin varken birde üstelik... gel bi sarılayım geçsin seni gıdıklarım desem kelebeğim efet hassas benim kalbim..haddini aşıyo...üzüyo beni...ama sizi öyle güzel seviyo kii... gıdıklasana beni canım ablam...bak açtım kanatlarımı belki uçarım....yuk yuk gelip kanatlarımla sarılıcam ben de sana..... :hug: üzüntülerimde tebessümüm oluyosunuz... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 başka yüreklerde mutlu olamazsın kelebeğim...kendi kalbinin kıymetini bil...çok hırpalama... kanatlarından pırıltılar kaldı her yanımda gecemi aydınlattı.... çok acılı ama açık bir hayatmı? acısız ama duvarların arkasında seyrettiğin bir hayatmı desem... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.