Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 hayır kardeşim doktor değilim sadece özeleştiri yapıyorum.. ya sen? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ben zor, çekilmez , paranoyak, sorumluluk sahibi kardeşi ile ilgilenmesi gereken, a sosyal ama iyi hayatı olan birisiyim..... yeterli mi..... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ben zor, çekilmez , paranoyak, sorumluluk sahibi kardeşi ile ilgilenmesi gereken, a sosyal ama iyi hayatı olan birisiyim..... yeterli mi..... doktormusun dedim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 burdan bakınca hiç öyle durmuyosun kleopatra , ayrıca kardeşine bakman sorunmu 1. 2. side kaç yaşındasınki paranoyadan bahsediyosun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 sen adamı deli edersin........ kekeme olacam şimdi............ Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 biz sadece iki kişiyiz kardeşim ve ben ..ailemizi kaybettik..... ben gidiyorum....hoşça kalın. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 heh bir o kalmıştı zaten, dökülüyosun yaw, hem kel, hem fodul, hem şizofren, hem zor, hem kör, hemde kekemesin ama seni yinede seviyorum kleopatra Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 heh bir o kalmıştı zaten, dökülüyosun yaw, hem kel, hem fodul, hem şizofren, hem zor, hem kör, hemde kekemesin ama seni yinede seviyorum kleopatra Egzo ne doktoru bu kleopatra Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Egzo ne doktoru bu kleopatra henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer.. ok.msj alınmıştır Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer.. ok. mesaj alınmıştır Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ok. sıkma canını birazdan düzelirim. bak düzeldim bile Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ok. sıkma canını birazdan düzelirim. bak düzeldim bile iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ok. sıkma canını birazdan düzelirim. bak düzeldim bile iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem git kafanı suya sok bidahada çıkarma.... . ayrıca şu meslek muhabbetinide kapatalım desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 git kafanı suya sok bidahada çıkarma.... . ayrıca şu meslek muhabbetinide kapatalım desem Tamam yaw ne kızıyosun En sevdiğin kanal desem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 animal planet...... fazla tv izlemem... daha çok kitap okurum ders çalışırım..... ya senin desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 animal planet......fazla tv izlemem... daha çok kitap okurum ders çalışırım..... ya senin desem D çocuk deniz havasımı dağ havasımı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 D çocuk deniz havasımı dağ havasımı ankara havası oh oh şıkıdım klasik mi pop mu.? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ankara havası oh oh şıkıdım klasik mi pop mu.? ne eserse o anda topuklumu topuksuzmu Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ne bu ayakkabımı topuksuz..... mutlumu mutsuz mu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 mutsuz ama mutlu edenlerle mutlu.... karıştım saniyeler içinde.... saniyeler mi daha çok etkiler...saatler mii.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 saatler sanki.. gunler sencce de hizli geciyor mu desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 saatler sanki.. gunler sencce de hizli geciyor mu desem ağzım açık kalacak şekilde ve hiç istemeyip çok istemenin karışıklığının farkında olduğum kadar.... aşk mı daha çok üzer sevgi mi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 kesinlikle ask.. sevgilerin en guzeliyle sevilmen dilegiyle desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.