Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

.............Desem ne dersin?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı?

Gönderi tarihi:
Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı?

:wacko: bayağı olmuş be abla derim :rolleyes:

siz bayağı yaşlanmışsınız desem :whistling:

Gönderi tarihi:

sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... :wub:

annem ustama evlilik dersleri veriorr.. :w00t: anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... :lol: bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... :w00t: düşünemiorum benn... :)

bu arada öpüyorum her ikinizi de... :hug:

Gönderi tarihi:
ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer...

çocukları sever misin desem?

hemide çok severim :)

sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... :wub:

annem ustama evlilik dersleri veriorr.. :w00t: anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... :lol: bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... :w00t: düşünemiorum benn... :)

bu arada öpüyorum her ikinizi de... :hug:

benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim :wub:

Gönderi tarihi:
hemide çok severim :)

benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim :wub:

:unsure: o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... :):hug: ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... :kiss::)

Gönderi tarihi:
:unsure: o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... :):hug: ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... :kiss::)

sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni :D

Gönderi tarihi:
sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni :D

:w00t: tiken tiken oldu tüylerim kimyacı dendiğinde... :angry:

yaff bugün onun dersinde sınav olduk...nefes aldırmadı..kül yutmazın kadın modeli ama bu cidden yutmuyo yane :lol: yarın yok dersi yoksa ben bu kadar rahat olmazdım... :)

ahh...şöle bi paçası yırtılsa kül yutmaz gibi... :lol::sweatingbullets: bu arada geçen hafta az kalsın yiçekti beni zor kurtuldum..az üzmedi ama beni geçen hafta... :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.