Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 iyi ki varsın derim denislinin horosları desem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Vakitsis öten horosu desem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 kesmek lasım derim asmam çardaktan, suyum bardaktan desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Kendidemisin derim Hiçbirşey demesem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 olmas derim hiç mi bişi aklına gelmiyo desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Madem öyle söyliyeyim Gözünün üstünde niye kaş var desem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Rabbim öyle istemiş derim düğün tarihine karar verdiniz mi desem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yuk daha henüs karar veremedik desem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 adapazarı çık aradan derim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Sanane desem Kıs belkim bende düğün yapcam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 inşallah o günleride görürüm derim çeyis tamam mı desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Sanane desem Kıs belkim bende düğün yapcam seni kimse almaz derim seni alıpta başına bela edicek biri varmıdır desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 alemsiniz ya, evet siyahx ne zaman evleniyon kardeş şu forumdan biri evlensede bizde kurtlarımızı döksek desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yaz başı derim Enişte kılıbıkmı desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı? bayağı olmuş be abla derim siz bayağı yaşlanmışsınız desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 farkındayız derim yaşlanmaktan korkan düşünsün... yaşamadan yaşlanılmaz demi? darısı sizin başınıza desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 İnşallah derim Evlilik zormu desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer... çocukları sever misin desem? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... annem ustama evlilik dersleri veriorr.. anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... düşünemiorum benn... bu arada öpüyorum her ikinizi de... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer... çocukları sever misin desem? hemide çok severim sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... annem ustama evlilik dersleri veriorr.. anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... düşünemiorum benn... bu arada öpüyorum her ikinizi de... benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 hemide çok severim benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni tiken tiken oldu tüylerim kimyacı dendiğinde... yaff bugün onun dersinde sınav olduk...nefes aldırmadı..kül yutmazın kadın modeli ama bu cidden yutmuyo yane yarın yok dersi yoksa ben bu kadar rahat olmazdım... ahh...şöle bi paçası yırtılsa kül yutmaz gibi... bu arada geçen hafta az kalsın yiçekti beni zor kurtuldum..az üzmedi ama beni geçen hafta... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Hepimizin başındaki dert derim Yarın sınav mı var desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.