Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Şu 45 numero ayakabı giyen kız olmasa daha mutlu olurduk ama neyse Psikopatmıdır nedir desem hayır fevkaladenin fevkinde bir akıla sabibim derim psikopat onun yanında masum kalır siyahx kendisi cadıdır cadı kendiyle karıştırmış canem benim....yanıltma insanları aaaaaa benn dahaa bi mutluu oldumm aplacımm... emmee frozenii gördümmm +1000 mutlu oldumm desemmm inanmayınn... yukk yukkk şakaa onu da gördüğümee mutluu oldummm... eferim işte böyle yola gel... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Abla walla kısmen haklı desem Gel bise bası bası sen kurabiye yapsan desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hanki konuda haklı ki desem ben cadımıyım benden cadı olmaz olsa olsa cani olur kıyarım hepsicinize kurabiye iste sen yeterki derim cevizlim olsun kakaolumu desem? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Kakaolu olsun Tanju Okan konusunda ablacım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 seninn elindeen olduktann sonraa aplacımm fark etmess... benii de davett edersiniss dimiii çay içmeyee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 tamam kurabiyeler fırında minexim elbette çaya davetlisin ama fazla kimseye söylemeyin biz bize içelim çayımızı duymasınlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 daha beni davet etmedi desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 tamam kurabiyeler fırında minexim elbette çaya davetlisin ama fazla kimseye söylemeyin biz bize içelim çayımızı duymasınlar tamammm aplacımm kimseyeee sölememm hele frozenee heeçç sölemem.... yolaa çıktımm bilemm... daha beni davet etmedi desem tühhh bakkk görüyon muu frozenn duymuşşş.... napalımm artıkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim rapunzelim dün gelincikle tanıştım oda komşumuzmuş biliyormusun aynı semtte 3 kişi olduk bir ara çay içelim bir yerde ne dersin gelincik bana çok yakın 5 dk... şimdi çayımız bana, frozene, siyahxe, minexe, geceme, mineu ya kadar aman duymasınlar başkaları Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Bu kankim yine nerelere kayboldu desem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 buralardayım kıss kankitom derim sana mail yasmakla meşguldum desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim rapunzelim dün gelincikle tanıştım oda komşumuzmuş biliyormusun aynı semtte 3 kişi olduk bir ara çay içelim bir yerde ne dersin gelincik bana çok yakın 5 dk... şimdi çayımız bana, frozene, siyahxe, minexe, geceme, mineu ya kadar aman duymasınlar başkaları Teşekkürler ablacım ama çay sevmem ben portakal suyu sıkarmısın bana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 kaybolmayın kıslar sonra buluşamıyoz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim rapunzelim dün gelincikle tanıştım oda komşumuzmuş biliyormusun aynı semtte 3 kişi olduk bir ara çay içelim bir yerde ne dersin gelincik bana çok yakın 5 dk... şimdi çayımız bana, frozene, siyahxe, minexe, geceme, mineu ya kadar aman duymasınlar başkaları içeriz canem..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Bende aynı dertten meşgülüm desem kankim Abla kaybolursak nolur desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 içeriz canem..... ne güsel olacak seni gördüğüm yerde çok fena gıdıklayacam bilesin gecem kaybolursak admin bizi bulur belki derim ne okuyorsun bu aralar desem? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim rapunzelim dün gelincikle tanıştım oda komşumuzmuş biliyormusun aynı semtte 3 kişi olduk bir ara çay içelim bir yerde ne dersin gelincik bana çok yakın 5 dk... şimdi çayımız bana, frozene, siyahxe, minexe, geceme, mineu ya kadar aman duymasınlar başkaları amann aplacımm senn çaylarıı plastikk bardaklara koyy.... yuksamm yazıkk olurr bardaklarına.... siyahxlee frozennn havada uçurur o bardaklarıı... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ne güsel olacak seni gördüğüm yerde çok fena gıdıklayacam bilesin Hişşşttt noluyo çoluk çocuk var burda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Kankimin gönderdiği maili desem ''Herşey seninle başlar'' Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Hişşşttt noluyo çoluk çocuk var burda gıdıklamak çocuk işidir zati siyahım... bizde pek büyük sayılmayız Kankimin gönderdiği maili desem ''Herşey seninle başlar'' evet biliyom... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Allah sizin iyiliğinizi versin derim :P peki sen ne dersin... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 caylari kacirmisim derim cayini ictin mi desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 henüz içmedim derim günaydın desem? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Ne günaydını öğle oldu nerdeyse desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 dersin tabe bu googleda nerden çıktı desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.