Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 aman beee naparsan yap derim başım ağrıyor desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bence ekrana fazla dikkatli bakıyosun ondan derim.. ama baktığın halde ismini neden göremedin desem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 kör olmuş olabilirim derim geçmi uyudun desem? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 evet derim... sabahın bu vakti burda işin ne desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sanane derim Keyfimin kahyası senmisim desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 yukkk kahyalıkk banaa göree deüll... süperrr bi günn olcakkk deseemm... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sihah x varken imkansız diycem yanıyonmu?söndünmü? desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Neden derin Süpermi değilmi günün ilerleyen saatleri gösterecek desem.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sihah x varken imkansız diycem yanıyonmu?söndünmü? desem Yanıyomm 45 numara büyük değilmi desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 doğruuu derimmm... emmee yine dee süperr gün olcakkk çünkümm okulll yukkk... hiçbirr zaman onla vakit geçirmekten sıkılmıycağınn şeyy ya da kişiii... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sen unutmazmısın derim kırmızı başlıklı kızınmı yoksam kurdun mu hayranısın desem.. bir üsteydi cevabım...çekil gısss aradan xxxxxler sardı etrafımı ben kaçıyooommmmm.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hayırrr işteee ilk bnn yasmışıdımmm bana ne banaa neee.... asılll senn çekilll kıısss aradannn... kara kediii Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 gıssssssssss xxxxxxxxxxxxxxxxxxxminexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx uçan tekmemi (yani sardunyamı) gönderirim bak iyi düşün..çekileyimmi aralardan Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 kııııssssssss senn banaaa meydann mı okuyonnn... ammannn çook korktumm çekilmeee aradannn sakınn... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Hişşşttt noluyo burda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ''kırmızı başlıklı kızınmı yoksam kurdun mu hayranısın desem'' kırmızı başlıklı kızın derim tabi ki spor yapmak mı , diyet yapmak mı desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ikiside bana uymuyor derim sabah sabah sizi gördüm pek bi mutlu oldum desem? (mineu, frozen, minex, siyahx) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ikiside bana uymuyor derim sabah sabah sizi gördüm pek bi mutlu oldum desem? (mineu, frozen, minex, siyahx) valla ben seni gördüğüme pek bi gayet mutsuzum desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 öylemi diyon oldu o zaman seni biraz daha mutsuz edicem çünkü daha burdayım kahvaltı yaptın mı desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ikiside bana uymuyor derim sabah sabah sizi gördüm pek bi mutlu oldum desem? (mineu, frozen, minex, siyahx) Şu 45 numero ayakabı giyen kız olmasa daha mutlu olurduk ama neyse Psikopatmıdır nedir desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 psikopat onun yanında masum kalır siyahx kendisi cadıdır cadı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bisde seni gördük mutlu olduk derim ablacım pekiiii et yemekleri mi zeytinyağlılar mı desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sabah sabah sizi gördüm pek bi mutlu oldum desem? (mineu, frozen, minex, siyahx) benn dahaa bi mutluu oldumm aplacımm... emmee frozenii gördümmm +1000 mutlu oldumm desemmm inanmayınn... yukk yukkk şakaa onu da gördüğümee mutluu oldummm... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ikiside bana uymuyor derim sabah sabah sizi gördüm pek bi mutlu oldum desem? (mineu, frozen, minex, siyahx) Beni görmdüğüne memnun olmadın mı desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 evet derim... sabahın bu vakti burda işin ne desem seni özledim belki buradadır dedim buradaymışsın bisde seni gördük mutlu olduk derim ablacım pekiiii et yemekleri mi zeytinyağlılar mı desem zeytinyağlılar derim benn dahaa bi mutluu oldumm aplacımm... emmee frozenii gördümmm +1000 mutlu oldumm desemmm inanmayınn... yukk yukkk şakaa onu da gördüğümee mutluu oldummm... ne güzel sabah sabah mutlu olmuş olduk hepimiz acaba frozende bizi gördüğüne mutlu olmuşmudur... ahanda gecem de gelmiş mutluluğum duble oldu şimdi Tanju Okan diyor ki benim en iyi dostum içkim sigaram canım kadar sevdim el oldu şimdi... dünyada dost denilen kelime yalan... haklımı haksızmı desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.