Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sallama tai şampiyonasının birincisimisin desem sen şimdi onuda bilmezsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bir ara, eski maç müsabaka resimlerimi eklerim foruma görürsün, madalyalarımıda ekleyemmi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ne diyon sen bacım essahmı desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 he valla tam 4,5 yıl taiboks yaptım pazularım gelişkindir, bir keresinde cüzdanımı çarpmaya çalışan bir adamı pazarda nakavt ettim, hala orda 2,80 yatıyor. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 vallaha derim... annemden dinleyin siz asıl maceraları, bir kerede bakırköy meydanında birine uçar tekme atıyordum, annem havada yakaladı... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 annene dua et o zaman derim bence atıyosun desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 dee inanmak zorunda değilsin desem? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 vallaha ablam atmaz benim....türküz biz...yamuk yapan 2.80 aman aplam sana bişey olmasın da desem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 olmass derim canımcım, artık eskisi gibi esemiyorum rinklerde (yaşlılık beaa) kimya durumları nasıl gidiyor desem? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 dimek yaşlı olduğunu kabul ediyorsun disem ABLACUM Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 he her yaşın ayrı bir güselliği varmış öyle diyorlar kardeşim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 olmass derim canımcım, artık eskisi gibi esemiyorum rinklerde (yaşlılık beaa)kimya durumları nasıl gidiyor desem? valla ablacım biraz muallakta kimyam zayıf benim yaa tüm derslerle aram iyi ama gel gelelim kimyaaaa...! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kıyamam ya, ben giremmi sınava senin yerine çaktırmadan, aslında kimya iyidir ya, neden sevmiyon ki sen? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kıyamam ya, ben giremmi sınava senin yerine çaktırmadan, aslında kimya iyidir ya, neden sevmiyon ki sen? öğretmen...öğretici....öğretmesi gereken.. ya hoca sırf bizden bekliyooda ondan...bide böyle sert bi hoca...ondan yoksa seviyordum bir zamanlar.. bilirsin ablacım dersin sevilmesinde hocanın da payı büyük..ona bakarsan bende matematik aşığı bir insanım... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bence hoca sana takmış Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kaçıncı sınıftasın canım sen öğretmen çok önemli, benim kızımda öğretmeninden şikayetçi gizemi seviyor bizi sevmiyor diyor. korkarım okuldan soğuyacak bu yüzden, öğretmenle konuştum bugün, dedim ilkokul öğrencileri için öğretmen anne baba gibidir, ebeveynler çocukları arasında ayrım yaparsa ne olursa, okulda da aynı şey olur... haklısınız dedi, bakalım bir değişiklik olacak mı, olmazsa peşindeyim valla... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kaçıncı sınıftasın canım senöğretmen çok önemli, benim kızımda öğretmeninden şikayetçi gizemi seviyor bizi sevmiyor diyor. korkarım okuldan soğuyacak bu yüzden, öğretmenle konuştum bugün, dedim ilkokul öğrencileri için öğretmen anne baba gibidir, ebeveynler çocukları arasında ayrım yaparsa ne olursa, okulda da aynı şey olur... haklısınız dedi, bakalım bir değişiklik olacak mı, olmazsa peşindeyim valla... aynen ablacım ben lisedeyim bu arada...yaşım 16...ösym yakın... öğretmeni seven yok ki okulda...böyle nasıl anlatıyım..derste her an terör edtirebilir.. ayrıca sözlü verip...eli kısıtlı bi hoca...bide anadolu lisesiyiz diye çok şey bekliyo bizden..ee bizde bi tek kimyayla ilgilenemeyiz demi ama...yani tek sorunum kimyayla...sınıfa hoca girdiği an korkuyoruz bişey olcak diye... ağzına geleni de söyleyen bi hoca... kalıyo insan o konuşmaya başlayınca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 okulun adresini versene bana bir görüşeyim şu hocayla Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sorma ablacım....böyle işte... neyse ben bi 10 dk. gidiyorum...dönerim belki.. belki de uyurum.. yarın kimya var dinç olmam lazımm.... seni çok seviyorum ablam.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bende seni seviyorum, sen yat uyu, bir öpücük kondurdum yanağına, iyi geceler öpücüğü, ve çok güzel rüyalar göreceksin şimdi... başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bize hiç yok böyle sevgi dolu sözler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sana yağmurlu havada su bile yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kim ben mi? kuyruklu iftiraaaaaaaa canımsın sen benim desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.