Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

.............Desem ne dersin?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
kıyamam ya, ben giremmi sınava senin yerine çaktırmadan, :w00t:

aslında kimya iyidir ya, neden sevmiyon ki sen?

öğretmen...öğretici....öğretmesi gereken..

ya hoca sırf bizden bekliyooda ondan...bide böyle sert bi hoca...ondan yoksa seviyordum bir zamanlar..

bilirsin ablacım dersin sevilmesinde hocanın da payı büyük..ona bakarsan bende matematik aşığı bir insanım... :)

Gönderi tarihi:

kaçıncı sınıftasın canım sen

öğretmen çok önemli, benim kızımda öğretmeninden şikayetçi gizemi seviyor bizi sevmiyor diyor. korkarım okuldan soğuyacak bu yüzden, öğretmenle konuştum bugün, dedim ilkokul öğrencileri için öğretmen anne baba gibidir, ebeveynler çocukları arasında ayrım yaparsa ne olursa, okulda da aynı şey olur... haklısınız dedi, bakalım bir değişiklik olacak mı, olmazsa peşindeyim valla...

Gönderi tarihi:
kaçıncı sınıftasın canım sen

öğretmen çok önemli, benim kızımda öğretmeninden şikayetçi gizemi seviyor bizi sevmiyor diyor. korkarım okuldan soğuyacak bu yüzden, öğretmenle konuştum bugün, dedim ilkokul öğrencileri için öğretmen anne baba gibidir, ebeveynler çocukları arasında ayrım yaparsa ne olursa, okulda da aynı şey olur... haklısınız dedi, bakalım bir değişiklik olacak mı, olmazsa peşindeyim valla...

aynen ablacım ben lisedeyim bu arada...yaşım 16...ösym yakın... :sweatingbullets:

öğretmeni seven yok ki okulda...böyle nasıl anlatıyım..derste her an terör edtirebilir..

ayrıca sözlü verip...eli kısıtlı bi hoca...bide anadolu lisesiyiz diye çok şey bekliyo bizden..ee bizde bi tek kimyayla ilgilenemeyiz demi ama...yani tek sorunum kimyayla...sınıfa hoca girdiği an korkuyoruz bişey olcak diye...

ağzına geleni de söyleyen bi hoca... :sweatingbullets::blushing: kalıyo insan o konuşmaya başlayınca :blink:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.