Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bilmem derim sihayx nerelerde acaba desem sihayx olsa olsa siyah x de dir desem Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bu saatlerde burda olurdu derim keyifler nasıl desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bu saatlerde burda olurdu derim keyifler nasıl desem keyifler gıccııır allllahıma binnleerrce şükür sizi sormalı desem sıhatte afiyettesiniz işşallah desem..kahve keyfi mi çay keyfi mi desem.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 süüüper, bomba gibiyiimmm şu an en çook yapmak istediğin şey dersemm...... Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 keyifler gıccııır allllahıma binnleerrce şükür sizi sormalı desem sıhatte afiyettesiniz işşallah desem..kahve keyfi mi çay keyfi mi desem.. aman aman fazla keyifci olmayalım,konformist oluruz sonra,akla zarar bünyeye zarar,racona ters desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 süüüper, bomba gibiyiimmm şu an en çook yapmak istediğin şey dersemm...... şakır şakır ingilizce konuşmak..tabi önce şakır şakır türkce konuşabilmeliyim desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 süüüper, bomba gibiyiimmm şu an en çook yapmak istediğin şey dersemm...... şakır şakır ingilizce konuşmak..tabi önce şakır şakır türkce konuşabilmeliyim desem..haklısın dersin di miii desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ewett doğruu bildiinn ing. için ne zaman gidion yurt dışına desemm Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ewett doğruu bildiinn ing. için ne zaman gidion yurt dışına desemm sekiz ocak da yola cıkıom ,altı bucuk ay eğitim alıcam vee orda okurken çalışıcam,dil pratiğim olsun hem de para kazanırım..ama hiç iş deneyimim yok,pek safım ben yazııık bana desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sekiz ocak da yola cıkıom ,altı bucuk ay eğitim alıcam vee orda okurken çalışıcam,dil pratiğim olsun hem de para kazanırım..ama hiç iş deneyimim yok,pek safım ben yazııık bana desem.. olsun beee her şeyin bir ilki vardır derim..ilk izlenim için kimsenin ikinci birşansı yoktur..benim izlenimim nasıl acaba desem..iyi bir izlenim dersiniz di miii. .tesekkuretsem. .ne cok tesekkuredion dersiniz dimi. .ee siz debisey beğenmionuz ben yine de teşekkuretsem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Allah akıl fikir versin derim acıcık rahatsızsın herhalde arkadaşım desem Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bronşitim de.............. gene kasap önünde bekliyon desem(aça) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ben kasap önünde beklemem kasap bana getirir derim lee seni aldatıyor desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Allah akıl fikir versin derim acıcık rahatsızsın herhalde arkadaşım desem tersine fazla rahatım..rahatlıkla saçmalamamdan anlasılması lazım..seçtiğiniz avatara ve isminize bakılırsa siz de sizin deyiminizle accık rahatsızsınız gaalibaa desem yaa sen misin bana rahatsız diyen hımh desem.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 rahatsızlar derneği kuruldu galiba ben başkanlık için adayım derim nassınız iyimisiniz Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 rahatsızlar derneği kuruldu galiba ben başkanlık için adayım derim nassınız iyimisiniz estagfurullah hiç olur mu iyiyim.umarız siz de iyisiniz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 teşekkür ederim sağlığınıza dua'cıyım foruma alıştınız galiba iyice desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 teşekkür ederim sağlığınıza dua'cıyım foruma alıştınız galiba iyice desem yaklasık bir aydır biraz fazzla alısıgım, ,desem,.,., Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 yaklasık bir aydır biraz fazzla alısıgım, ,desem,.,., iy ozaman sorun yok derim sigara ve alkol kullanırmısın desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 iy ozaman sorun yok derim sigara ve alkol kullanırmısın desem hayır,dört yıl içmiştim,bıraktım iki yıldır.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 hayır,dört yıl içmiştim,bıraktım iki yıldır..akıllı olmak lazım..mantıklı olmak için kendimi kasmam tabi,ancak saglıgıma dikkatederim..sigara içenler neden saçmalamakta ısrarlı desem..bu senncee dersiniz di mii.. ben gidiom,hoşcakalın,kalın saglıcakla desem. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 hayır,dört yıl içmiştim,bıraktım iki yıldır..akıllı olmak lazım..mantıklı olmak için kendimi kasmam tabi,ancak saglıgıma dikkatederim..sigara içenler neden saçmalamakta ısrarlı desem..bu senncee dersiniz di mii.. haklısın sigara sağlığa zararlıdır derim bende bıraktım desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 en iisini yapmışşsınn aferiin sana bi kırmızı kurdelayı hakkettin nedenn erkeklerr kaba kuvvetle sorunlarını çözerlerr (genelleme yaptımm üzerine alınan alınsınn beee ) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 tersine fazla rahatım..rahatlıkla saçmalamamdan anlasılması lazım..seçtiğiniz avatara ve isminize bakılırsa siz de sizin deyiminizle accık rahatsızsınız gaalibaa desem yaa sen misin bana rahatsız diyen hımh desem.. sakın birdaha şaka yaptığımı anlamadan bana bağırıp çağırmaya kalkma derim rahatsızdan kastımı beni tanıyanlar biliyor,yanlış anlıyorsan bilemeyeceğim.ve susuyorum Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sakın birdaha şaka yaptığımı anlamadan bana bağırıp çağırmaya kalkma derim rahatsızdan kastımı beni tanıyanlar biliyor,yanlış anlıyorsan bilemeyeceğim.ve susuyorum yaa haklısın. .o cevabım gereksizdi. .şaka yaptıgın anlasılıodu zaten saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.