Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ben geldim.. o ne renk abicim,ela mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Kahverengi.. Havalar orada sıcak mı desem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hafif serinledi ama,yine de sicak diyorum orasi ne guzel sogumustur di mi desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Güzel mi bilmem ama soğudu.. Türkiye'yi özledin sanırım desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hafif serinledi ama,yine de sicak diyorum orasi ne guzel sogumustur di mi desem hava aslında iyide iş çıkışı hava soguyor .... sizin oralar nasıl desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 geleli cok olmadi,burayi da seviyorum ama ozledim derim soguk zor da olsa guzelligi varmis meger desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hava aslında iyide iş çıkışı hava soguyor .... sizin oralar nasıl desem bööööö derim..akıl dağıtılırken ben nerdeydim desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bööööö derim..akıl dağıtılırken ben nerdeydim desem ne biliiim dersin dimi..küstüm ben gidiom banane banane gidiom desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ne biliiim dersin dimi..küstüm ben gidiom banane banane gidiom desem.. nereye gidiyorsun yaffff senin saçlar ne renk desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ne biliiim dersin dimi..küstüm ben gidiom banane banane gidiom desem.. gitmee dersin..gitmiom olleeeyy desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 nereye gidiyorsun yaffff senin saçlar ne renk desem kahvee derim..cay mı kahve mi desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 kahvee derim..cay mı kahve mi desem.. kahve msn desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 kahve msn desem MuSoN derim..bööö derim..daa ne diim..hadi ben de msn desem..msn i soylersin..yay mı balık mı desem..burcları bilmem dersin..ben de bilmem desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 MuSoN derim..bööö derim..daa ne diim..hadi ben de msn desem..msn i soylersin..yay mı balık mı desem..burcları bilmem dersin..ben de bilmem desem.. böööööö deli , boğa desem msn desem böööööö Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 böööööö deli , boğa desem msn desem böööööö msn hmm aramız pek yoktur msnle,ancak tüm arkadaslarıma acık herzaman,derim..kal sağlıcakla,ii bak keendune desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 msn hmm aramız pek yoktur msnle,ancak tüm arkadaslarıma acık herzaman,derim..kal sağlıcakla,ii bak keendune desem.. sende kendine iyi bak oz aman derim benden bu kadar desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sende kendine iyi bak oz aman derim benden bu kadar desem peeeki, kal sağlıcakla,iyi aksamlaaar derim.eyy allahım cok şükür verdiğin nimetlere,sağlık ve afiyete desem..amiiiiinn der inanclı olanlarınız..inanmayanlar ne der desem..hoşcakalııın desem.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 peeeki, kal sağlıcakla,iyi aksamlaaar derim.eyy allahım cok şükür verdiğin nimetlere,sağlık ve afiyete desem..amiiiiinn der inanclı olanlarınız..inanmayanlar ne der desem..hoşcakalııın desem.. , bilmem gidesim gelmedi desem sen ne yandan ne yana gidersin desem pehehe kelimeye bak nasıl bir kelime kurdum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 seni ilgilendirmez derim dünya gerçekten yuvarlak mıdır desem? Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 seni ilgilendirmez derim dünya gerçekten yuvarlak mıdır desem? gerçekten yuvarlak ama gerçek bir yuvarlak değil derim..sahtelik mi harbilik mi desem..harbilik dersin..şimdinin gençleri harbici mi taklitci mi desem..yalancının..desem..karizma meraklısı mı taklit meraklısı mı desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 aman be ne çok sordun derim... neyse desemler yukarda bari cvp alsınlar ben desem demesem...ne yapsam ne yapmasam... ewtt saçmalamak parayla değil tabi...) saçmalamayı sewermisin desem? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 kafam bulanıkken.... kafan ne zaman bulanır desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 aman be ne çok sordun derim... neyse desemler yukarda bari cvp alsınlar ben desem demesem...ne yapsam ne yapmasam... ewtt saçmalamak parayla değil tabi...) saçmalamayı sewermisin desem? ewweet saçmalamaktan oldukca fayda saglıorum derim..hay ben estikce sen de titre işşşallllahh desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 kafam bulanıkken.... kafan ne zaman bulanır desem kendimi gereginden fazla dinlersem kafam bulanır,coşarım..ver coşkuyuu desem..avatarınızı hep degiştiredegiştire sonunda guzel bi avatar bulmuşsunuz desem..hadi demesem..aptalcasına iyi olmak mı..haklı olarak kötü olmak mı desem.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 kendimi gereginden fazla dinlersem kafam bulanır,coşarım..ver coşkuyuu desem..avatarınızı hep degiştiredegiştire sonunda guzel bi avatar bulmuşsunuz desem..hadi demesem..aptalcasına iyi olmak mı..haklı olarak kötü olmak mı desem.. hiç biri mi hepsi mi desem.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.