Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Aşk olduğu için. sevgi ise uzun sürer bazen bir ömür boyu. gecemi gündüz mü desem? geceleri hiç sevmem gündüz ve güneşli bir gün içindeki sıkıntıyı atmak için ne yaparsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 siyahx, kadınlar çiçek ister hem ucuzdur hem de sevgiyi en iyi ifade eden nesnedir.. ondan... çınar bazen gece, bazen gündüz desem... su desem ne dersin? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 siyahx, kadınlar çiçek ister hem ucuzdur hem de sevgiyi en iyi ifade eden nesnedir.. ondan... çınar bazen gece, bazen gündüz desem... su desem ne dersin? su hayattır varmı ötesi kaktüs versem hoşuna gidermi oda çiçek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 ben kaktusu de severim,gidebilir.. baska cicek kalmamis mi yoksa desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 ben kaktusu de severim,gidebilir.. baska cicek kalmamis mi yoksa desem hayır kalmamış derim gerçekten çiçek sizi mutlu ediyomu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır kalmamış derim gerçekten çiçek sizi mutlu ediyomu evet evet desem.. yönetim istifa desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır kalmamış derim gerçekten çiçek sizi mutlu ediyomu bu duygularla verilecekse edecegini sanmam niye erkekler bunu anlamiyor,cicekleri mi sevmezler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır çiçekleri severlerde sonuçta bu kadar basit olmamalı bence herşey.. bir çiçek incelik, nezaket, iyi niyet göstergesi nsl olabilir? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır çiçekleri severlerde sonuçta bu kadar basit olmamalı bence herşey.. bir çiçek incelik, nezaket, iyi niyet göstergesi nsl olabilir? pirlantanin tasidigi anlam gibi,daha ucuzu..birisi benim icin zaman ayirip,beni dusunerek,doga harikasi,guzel,mis kokulu cicekleri bana sunmak uzere almis,o sirada beni dusunuyormus,iste bu guzel olan.. neyse konu cok mu uzadi desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 gibi desem.. çiçekler dalında güzel desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 tabi ki oyle,saksida da kabulumuzdur..cicekciler kopariyor zati cicekleri koparmayalim,beyler de zorlanmasin,herkesin sevgiyi gosterme bicimi farlkidir,sart degil ne dersin desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 ben işin espirisindeyim, bütün kadınlar çiçektir derim neden kadınlar erkeklere çiçek vermez desem.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 erkekler çiçeği haketmez derim neden çok yoruluruz desem Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Stresten dolayı olabilir belki derim Sıcak yaz günlerinden sonra yağmurlu puslu kış gecelerini özledin mi desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hiç özlemedim derim haluk levent dinlemeyi sever misin desem? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır derim Tek düze yaşamak mı her a herşey olabilir heyacanıyla yaşamak mı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 heran herşey olacak gibi yaşamak.. neden yaz kış daha samimi değilmi desem.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Evet kışın havaı farklı derim Yazın güneş altında kızarmış tavuk gibi güneşlenmekmi olmak mı kışın kahveni alıp pencereden insanları izlemek mi Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 kahvemi alıp insanları izlemek tabiki... türkü mü caz mı.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 türkü gözlerinin içinin güldüğünü kaç kişi söyledi desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 hiç kimse söylemedi derim seni 32.kattan aşğı atsam dört ayağının üstüne düşermisin desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 düşerim tabi derim gözlerinin içi gülüyor desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 ben yemeğe gidiyorum sizlerede afiyet olsun.. aça gelirken sana ciğer getireyimmi desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 boğazında kalsın yemek derim sen iyi misin? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 boğazında kalsın yemek derim sen iyi misin? evet iyiyim sen kendidemisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.