Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 o zaman benmde mutlu olucağım günler olucak(senin gibi)derim... peki ben şimdi çok karamsar gibi mi bakıyorum acaba hayata desem?? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 o zaman benmde mutlu olucağım günler olucak(senin gibi)derim... peki ben şimdi çok karamsar gibi mi bakıyorum acaba hayata desem?? evet ama her insanın inişli çıkışlı zamanları olur ve üstesinden gelinemeyecek tek şey ölümdür derim... sen bence canını değmeyecek şeylere takıyosun desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 evet değmediğini çok geç anladığım bişeye takıyodum kafamı... şu an seninle paylaştıklarımsa...çekmemem gereken hüzünlerin kırıntıları sadece... gecelerden mi korkarsın yoksa...aydınlıktaki karanlıktan mı..ikisi de olabilir..? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 belki politik gelebilir ama önce Allah' tan daha sonrada kendimin haricinde başka hiçbirşeyden korkmam... bence hayat ne olursa olsun yaşamaya değer desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 kesinlikle öyle ama öncesinde değmicek şeyleri öğrenmek gerekiyo derim... ben gidiyorum...kendine çok iyi bak..hoşçakal... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 saol sende derim.. gelenede hoşgeldin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 hosbulduk,nerden bildin.. bugun hep burda oldugum cok belli oluyor mu desem Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Bilmem bugün pek gelmedim derim Konuşurken insanların savundukları şeyde şartlanması sinir bozucu değil mi sence desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 evet derim ama şartlanmadan savunmak kolay da değil derim... hayat bazen çok boş bazen de çok dolu gelir mi sana da? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun bu soruyu ben sormuştum daha önce insanları fikirlerinlemi etkilemek yoksa fiziki güzelliğinlemi etkilemek Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 tabiki fikirlerinden etkilenmek futbol sence ne ifade ediyor? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun tabiki ikisinide babama ayrı bir düşkünlüğüm var kuru fasulye pilavsız olurmu? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 niye ozaman çekici bayan avatarı kullanıyosun futbol bazen mutluluk bazen stres ifade ediyor pembe diziler senin için ne ifade ediyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 pembe diziler hiç bir şey ifade etmiyor yok yok ediyor galiba... aptallık olabilir. döğüş sporlarını severmisin? Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayır sevmem. kalite sözcüğünden ne anlarsın? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 pembe diziler hiç bir şey ifade etmiyor yok yok ediyor galiba... aptallık olabilir. döğüş sporlarını severmisin? hayır sevmem hayır sevmem. kalite sözcüğünden ne anlarsın? mükemmeliyete ulaşma kadınlar neden anlaşılmazdr. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 kadınlar anlaşılırdır ama erkekler onların dilini bilmiyor. kadınlar sözcüklerden çok beden dilini kullanır çünkü sürekli tekrar etmekten hoşlanmazlar ama erkeklerde bu kabiliyet olmadığından beden dili yanında kullandıkları sözcükler erkeklere anlaşılmaz gelebiliyor. en sevdiğin mevsim? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Tabikide yazz hayata nerden bakarsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor? sıkıntı anlamına gelmekte aşk neden hep bitmeye mahkumdur Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor? beklenti sadece,ama tetikler de..olmazsa olmaz ayrica herkesi mutlu etmeden mutlu olabilmek mumkun mu? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 herkesi mutlu edebilmek mümkün değil leylacım... sonsuz mutluluk varmı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 herkesi mutlu edebilmek mümkün değil leylacım... sonsuz mutluluk varmı? yok kadınlar neden çiçek ister Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 sıkıntı anlamına gelmekte aşk neden hep bitmeye mahkumdur Aşk olduğu için. sevgi ise uzun sürer bazen bir ömür boyu. gecemi gündüz mü desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.