Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Bende sıcaktan nefret ediyorum derim Ecevitin vefat etmesine üzüldün mü desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 kul kula üzülür derim aşk nasıl bir duygu desem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 yakalanılmaması gereken bir hastalık derim(walla arkadaşları örnek alarak böyle söyledim ) ne olacak bü dünyanın sonu desem.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 böyle devam ederse kıyameti beklicek zaman kalmadan yok olucaz derim.. yaşamayı becerebiliyo musun?desem... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Beceremediğim zamanlar bile yaşamaya devam ediyorum derim Kitap okuyormusun desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 kitaplarda kendimi buluyorum...paylaşıyorum...yani okuyorum.. peki kitap okumak boş vakit doldurmak mı yoksa bi istek bi alışkanlık mı desem?? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Bugüne kadar sadece iki tane kitap okudum ve bu istediğim içindi Hayal gücünü kullanabiliyormusun desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 hayalgücüm olmasaydı nasıl mutluluğun imkansızlığını tadardım ki...derim .. peki mutluluk çok mu uzak desem?? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Mutluluğu uzak yapan hayal gücünmüş demek ki derim Nostalji takıldığın oluyor mu desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 nostalji... uzaklaştığı zaman mutluluklar..ama genelde dinlemem takılmak dediğin için mutluluğu hayal gücümle uzaklaştırdığım zamanlarda hayalgücümü kullanırken derim.. peki sence hava insanları etkilermi ruhsal olarak?desem Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Evet mesela beni etkiler,ayrıca avatarını da beğendim derim Kendini ne kadar tanıyorsun desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 cümleler kurarak tarif edecek kadar...derim...ve ayrıca TEŞEKKÜR EDERİM derim... kışı severmisin? (kış aylarında hissettiklerin)desem.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Evet,en sevdiğim mevsim kıştır ancak hissettiklerimi anlatabilecek kelimeleri bilmiyorum derim Denemekten korktuğun şeyler var mı desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 her deneme bi cesarettir...cesaret ise korkunun yenilmesidir...derim...ve ayrıca yarın sınavım var derim...çalışmamak ta cesaret değil yürek ister derim... çalışmak sıkar mı desem?... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Nerde ve ne hakkında çalıştığıma bağlı derim Çalışmazsan sınavına,sonradan pişman olucağının farkında mısın desem Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 olsun niye çalışcakmışım ki derim ama sonra paşalar gibi çalışırdım.. slm desem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 olsun niye çalışcakmışım ki derim ama sonra paşalar gibi çalışırdım.. slm desem aleykümselam derim.... oofff ooofff desem Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Hayır henüz alışamadım derim Futbol mu bireysel sporlar mı desem Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 ayrım yapamıyorum desemmmmmmmmm kazandibi mi yoksa sütlaç mı desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 kazan dibi derim.. siyah' mı beyaz' mı ? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 kazan dibi derim.. siyah' mı beyaz' mı ? ikiside tigana'mı luce'mi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 illaki luce... ne olacak bu işin sonu.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 4.5 milyon avro gidecek gibime geliyo tigana tazminatsız kovulamazmı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 bence kasımpaşaya haber salmak lazım onun için.. luce tekrar gelirmi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 gelirim demiş daum nasıl olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.