Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl çok sabır isteyen bir iş hiç bana göre değil,ama şöyle yapabiliriz sen balık tutarken ben sana eşlik ederim kırlara çıksak yalın ayak gezsek desem
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl gıdıklarınırım boşver dogada yesillerın arasında olmanın keyfinı cıkar, desem..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl her yer gri burda derim Kırılmış kalplere japon satarmısın desem?
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl kalp kırıklarında en etkili japon sevgi derim sunulan sevgiyi kolayca kabullenir misin, sorgusuz desem..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl Çektiklerim hep o yüzden derim. Dağları yırtar, enginlere sığmaz taşar mısın desem?
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl iyi bir sırdaşımdır.. Anlatılması gerekenler hep sır mı olmalı, desem..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl özelim, derim.. (nerde mutevazılık yahu ) kırgınlıgın kendine mi, desem..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl Birimi olmayan, kişiye göre değişen bir ölçü derim. Ruhunda çizik var mı desem?
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl bilerek asla kırmadım, kırmam.. Bilmeden kırdım mı Acımasız mısın desem..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Bir yıldız gibi parlıyorsun derim. Kendini küçük görme desem...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl şımarıyorum dikkat et derim karşındakinin sana verdigi deger mı yoksa kendini bilmen mi onemlı desem..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl kendinin değerli olduğunu bilmen ve bunu kabul ettirmen derim Şımarmak sana yakıştı desem
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl guzele ne yakışmaz derim guzel bi kahve yapsan da içsek, desem ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.