Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl hiç kalmadı takmadiş kullanıyom... dişlerini kaç günde temizliyon
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl 29 sedoşum ben kaçıyom desem saydınmı gı yoksa egzorsıste dişlerını saydıracaydım saymadı
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl aynı dili konuşuyoruz da ondan ablacım derim şuan haklı olmak üzdü beni desem ? üzülme canım kardeşim, derim... aynı dili konuşmak ne güzel desem?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl burada bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor derim yağmuru sevmem desem
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl aa sevilmez mi..ben çok severim derimm keşke buraya da yağsa..kuraklık yakındır. Sen bahçeyi kovalarla leğenlerle donat boşa gitmesin sular desem
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl sen gelde bana yardımcı ol derim elbise ile ıslanmaktan hoşlanmam desem..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl Bişi dicem olmucak sen en iyisi şemsiyeni al öle çık derim burası da baya serinledi noluyo bu havalara desem
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl bişey de içinde kalmasın derim lilac' ım üstünde elbise varken suya düş derim
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl olsun bişi olmaz ben kedi miyim ki sudan korkayımki derim su gibi güzel bişi var mı desem..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl üstümde elbise olmadan yok tabi derim hatunların genelinde kedilik vardır desem..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl Kedigillerden olabilirz ama bence aslna ya da kaplanız derim kedi olan sizsiniz desem
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl eee oda bir kedi çeşidi derim neden masallar bir varmış bir yokmuş die başlar desem ?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl 2 de varmış..3 de varmış aslında.. neden araba bulmak çok mu zormuş ta balkabağını arabaya çeviriyorlarmış..........
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl bilmem ben 3 ten yukarısını saymayı öğrenemedim.... imzandaki güneş neden renksiz
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl güneşimi çaldılar çünkü sen hiç gökkuşağının altından geçtinmi desem ?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl geçtim ama dileklerimi kabul etmediler..... yağmurda denize girmek nasıl olur desem.......
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl ılık birşey ve çok güzel neden dileklerin kabul olmadı desem ?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl sanırım birileri benden gıcık kapmış olmalı........ondan olsa gerek..... ağzından çıkanlar ne anlama geliyo........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.