Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl işte burdayım....derim.... pekii sana göre delülük hayatın bi parçası mı? desem....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl zor sorular sorma ,cevap bulamam derim.. canının sıkıntısı geçtimi desem......
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl hayır yaza kadar geçmez derim peki karnım acıktı ve yemeğe 1 saat var desem
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl git yee beynine kan gitsin biraz derim.... hayatt çokk egzantirik yaffhuu.... dün ağlarken bugün gülmek.. ve dün gülerken bugün ağlamak.. hayat bundan ibaret desem....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl bilmiyorsun yapmasınıda ondan derim her canlı bir gün ölümü tadacaktır desem
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl hep aklında olmalı bence hayat süprizle dolu derim hayat böle ise ona göre yaşamalıyız desem ?
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl Yazar Boşver bunları takma kafana derim kardeşim. Şu meteoroloji tahminleri bi tutturamadı gitti desem
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl yamurda karda lazım kardeşim derim.. havalar nasıl olursa olsun senin havan yerinde olsun desem
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl bugün aldığım en güzel dua buydu derim... peki senin havalarında yağmur mu fazla güneş mi....
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl gercekte gunes..mecazi yagmur sen de pazar gunlerini sevmez misin
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl sevmiyorum...haftanın son günü...tatilin son günü...pazar sendromu.... ama cumartesiyi severim sen de sever misin desem.....
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl sevmem derim canım sıkılıyo dışarısı da soğuk ee sen nerelerdesin desemdün için
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl dün için...onun için..bunun için...derim çine bağlarım olayı... pekkii senn gizli misin yoksa bi girip bi çıkıyon mu anlamadım da...
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl ben hıc gızlı gırmemkı kımseden kacmıyom askerlık harıc kım sampıyon olur desem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl ben mümeccinmiyim..nerden bileyim.. insan neden başkalarından kaçar ki...........desem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl değişik sebeplerden olabilir mesela korku derim biri senden kaçıyormu desem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl sana sormak lazım senden kaçıyorlarmış sen dedin derim bence insanları korkutma desem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl nasıl yani.......senimi korkuttum yoksa... taktik meselesi..yem atıyom..bilmece çözüyom.. ondan dolayı bir kızgınlık mı seziyom desem..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl beni korkutabileceğini düşünüyosan bence başka şeyler düşün derim sana kızmak mümkün değil desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.