Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl vallahi kimseyi aramiyorum... Aratmiyorlar allah saolsun es dost kimseyi... Eeee... sabah sabah forum yine sakinlesmis... neden kimse yok?????????????
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl ben de ben de....işte tam burdayım.... çok kişi var bugün..çok güzel....
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl benn görceklerimi gördüm....garii boşver... derim.. vee senn şaşkınlıını attın mı desem...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl inansammı derim neden kimse yok desem ? yanlış yerden bakıyosun göremiyosun derim.. beni hiç ösleyen yokmu desem...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl rica ederim derim... bu forumdaki bazı kızların benimle ne alıp veremedikleri var desem
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl kıss delüü ne oldu sana.... ?? senii görmesem özlerimm...ama her gün görüyorum şükür.... Allah yokluğunu göstermesin..... derim... pekii iyi misin..böle ağlamaklı mı gerçekten için.... desem...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl bazen düşünmemek daha iyidir derim......... havada tanıdık bir koku var desen.. kıs estikçe ben ösletmem taktiğim bıktırmaktır...... bak şamaroğlanı bıktı bile.. birkaç gün girmeyip denicem hepinisi bigün..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl maşallah ne burun be ...tabii kıs benim kokumu aldın...... git git ben seni öslemem desem
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl özlersin özlersin derim...kendini kaybetmesi güzeldirr ama çok kaybetme belki bulamazsın.... derim...! vee benn şu ann sankii pır pır oldumm yine desem....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl canımm benim üzülme tamam çok titremiyorum bak...sen de bükme ama suratını.... benn sadecee öyle bi ann uçurdum kalbimdeki kelebeği...şöyle sevdiklerime dokunup gelsin diye....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl anamm unutmuşum.... o zaman söyle bakalımm...az kaldı büyükk heyecann için...ve sen stresli misin ?
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl anamm unutmuşum.... o zaman söyle bakalımm...az kaldı büyükk heyecann için...ve sen stresli misin ? Valla stresli olduğum çok konu var.. Ama bahsettiğin şeyde stres yapmıyorum öss kadar.. Topic, ..... desem ne dersin topiğiydi.. Değişti desem ne dersin..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl tamam kıss cadıı.... hayatt mutlu oluncak çok şeyle dolu ama hepsii saklı bi köşede desem ne dersin? all kıss heh için rahatlasın...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl tamam kıss cadıı.... hayatt mutlu oluncak çok şeyle dolu ama hepsii saklı bi köşede desem ne dersin? all kıss heh için rahatlasın... Çok doğru derim.. Mutluluk = Hedeflerin desem ne dersin..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl Çok doğru derim.. Mutluluk = Hedeflerin desem ne dersin.. evett... derim.. ve hedeflerinden biri dee oo desem....
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl yanlış yerden bakıyosun göremiyosun derim.. beni hiç ösleyen yokmu desem... yoo ben doğru yerdeyim mrs.su ama sen nerden bakıyorsun herşey yalan desem..
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl yoo ben doğru yerdeyim mrs.su ama sen nerden bakıyorsun herşey yalan desem.. haklısın derim..dünyada ölümden başkası yalan... ben karşıdan bakıyom ...sen nerdesin desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.