Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar İyi oldu derim Beşiktaş derken ağzın kulaklarına varıyor desem
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar ne demezsin derim........ zehir olsan içerim demişsiinnnnn Amanda aman kimler gelmiş Nerelerdesin kız özledim seni
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl eee beni öslemicende kimi öslicen abisi.. bak yeni topiğime katkılarını bekliyom abisi... mucuk mucuk ellerinden öprim....
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar eee beni öslemicende kimi öslicen abisi..bak yeni topiğime katkılarını bekliyom abisi... mucuk mucuk ellerinden öprim.... Ayıp ediyosun bulunmazmıyım ee anlatsın birileri desem
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar Henüz karım yok ama olsa ve öyle yapsa alnını karışlarım onun desem
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar bişey sormaya ömrün mü yetmedi desem Sanane topic benim değilmi derim..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar tüüüüüü topiğine hemsen neden bu kadar kızgınsın.. Ben kızgın değilim yada öyleyim sebebini sen iyi bilirsin
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl ben olmasam.... neysee bak ne dicem....burda yaz var sanki....sence erken değil mi henüz...gerçi şehir İzmir...bunu ihmal etmemek gerek...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl yaa sekerim,ayni seyleri yasiyoruz zannimca.. Izmire hic gitmedim desem
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl nasip olur inşallah bu güzel şehri görmek ablacım derim.... sen neden halsizsin desem... ? çok mu yordun kendini...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl şimdiiilikk bi sorunum yok şükür ablacım bakalım sınavlarıma az kaldı görüceğiz.... senii çokk özlemişim benn yaa... desem....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.