Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl kapa ..... gıcık derim fenerbahçeeeeee sen çok yaşaaaaaaaaaa desem konuş canım...ağzından bal akıyo kaçıncı sıradalarmış
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl haha bu da sorulur mu FENER 1 NUMARA kıskananlar çatlasın desem?????
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Çok güzel yenildi derim Hangi takımlısın desem kardes takımdanım derim.. CimBomBom Antalya sen çok yaşa desem ?
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl maalesef çok geç son günleri derim takım deyince burası doldu desem ????
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl haha bu da sorulur mu FENER 1 NUMARA kıskananlar çatlasın desem????? söyle duyamayanlar duysun desem :online2long:doğru yere bak.. kadınlar renkli takım tutabilir
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl hıı o yüzden siyahsınnnnnn hepiniz zencisiniz yani desem :P ???
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yanlış düşünüyosun derim.. ben senden önce karakartalı severdim desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar hıı o yüzden siyahsınnnnnnhepiniz zencisiniz yani desem :P ??? aynen öyle derim desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl düşünmem lasım derim :P neden siyah x desem x ölü demek ya aynı zamanda
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl hıı o yüzden siyahsınnnnnnhepiniz zencisiniz yani desem :P ???
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl vah anam vahhhhh gel abla gel beyaz x sandalye getirsene ya hadi çıbıkkk
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl kızmadan önce 7869 kadar sayıyorum oluyo.. başka bi yolu var mı acaba desem
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl hadii.. bosver sinirli kalayim,kim ugrasacak ben bilsem,soguk su belki..ya da avazin ciktigi kadar bagirmak desem
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl O zaman hemen git radyoyu aç bir þarký tut Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çýk baðýr baðýrabildiðin kadar Zehir dýþarý akmadan yürek yýkanmýyor sezen ablayi dinle sen... iyi geliyor... rahatladin mi desem??
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl bu aralar hiçde iyi deilim derim... okullar başladımı sizin desem black?
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl malesef.. bu pazartesi... hemde tam gaz... benimkiyle de bulusamiyorum artik sik sik... Eee senin icini sikan sey noldu???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.