Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl yapılacak bi ton iş var derim.... kleopatra... korkma dünyadanım derim...hayalperest.... kaloriferler söndü dondum desem.... iyi geceler derim birazdan bende gidiyom desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Cevap vermeyeceği biryere sanırım Derim.. Brad hayatından memnun mu desem..
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl biraz gec oldu derim sen yeni misin,eskidin mi,hosgeldin desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl ben bayağı eskiydim.. şifremi kaybettim.. yeni buldum .. hoşbuldum.. derim sen nerdesin desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl haayir ben burdayim simdi yemek saati mi orda desem napcan nerde olduğumu herkesten uzağa nasıl gidilir desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl oda doğrudur derim... neden bana gıcık oluyosun, ben sana ne yaptım desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl bilmem ama öle hissediyom..bişey yapman gerekmedi elektrik meselesi galiba desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl doğru ...elektrik kaçağı var bizde derim... sağlık olsun desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar doğru ...elektrik kaçağı var bizde derim... sağlık olsun desem Boşver kafana takma derim Sen dalgana bak desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar saolasın derim... dün fener nası yenildi ama desem Çok güzel yenildi derim Hangi takımlısın desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.