Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl hayır kardeşim doktor değilim sadece özeleştiri yapıyorum.. ya sen?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl ben zor, çekilmez , paranoyak, sorumluluk sahibi kardeşi ile ilgilenmesi gereken, a sosyal ama iyi hayatı olan birisiyim..... yeterli mi.....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ben zor, çekilmez , paranoyak, sorumluluk sahibi kardeşi ile ilgilenmesi gereken, a sosyal ama iyi hayatı olan birisiyim..... yeterli mi..... doktormusun dedim
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl burdan bakınca hiç öyle durmuyosun kleopatra , ayrıca kardeşine bakman sorunmu 1. 2. side kaç yaşındasınki paranoyadan bahsediyosun
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl biz sadece iki kişiyiz kardeşim ve ben ..ailemizi kaybettik..... ben gidiyorum....hoşça kalın.
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl heh bir o kalmıştı zaten, dökülüyosun yaw, hem kel, hem fodul, hem şizofren, hem zor, hem kör, hemde kekemesin ama seni yinede seviyorum kleopatra
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar heh bir o kalmıştı zaten, dökülüyosun yaw, hem kel, hem fodul, hem şizofren, hem zor, hem kör, hemde kekemesin ama seni yinede seviyorum kleopatra Egzo ne doktoru bu kleopatra
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Egzo ne doktoru bu kleopatra henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer.. ok.msj alınmıştır
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl henüz pratisyenim.....bide 25 yaşındayım ...sizlerede kırılmam ama bu konular beni biraz üzer.. ok. mesaj alınmıştır
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ok. sıkma canını birazdan düzelirim. bak düzeldim bile iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ok. sıkma canını birazdan düzelirim. bak düzeldim bile iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl iyi ozaman Doktor hanım ben burnumdan zor nefes alıyorum desem git kafanı suya sok bidahada çıkarma.... . ayrıca şu meslek muhabbetinide kapatalım desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar git kafanı suya sok bidahada çıkarma.... . ayrıca şu meslek muhabbetinide kapatalım desem Tamam yaw ne kızıyosun En sevdiğin kanal desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl animal planet...... fazla tv izlemem... daha çok kitap okurum ders çalışırım..... ya senin desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar animal planet......fazla tv izlemem... daha çok kitap okurum ders çalışırım..... ya senin desem D çocuk deniz havasımı dağ havasımı
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl D çocuk deniz havasımı dağ havasımı ankara havası oh oh şıkıdım klasik mi pop mu.?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ankara havası oh oh şıkıdım klasik mi pop mu.? ne eserse o anda topuklumu topuksuzmu
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl mutsuz ama mutlu edenlerle mutlu.... karıştım saniyeler içinde.... saniyeler mi daha çok etkiler...saatler mii....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl saatler sanki.. gunler sencce de hizli geciyor mu desem ağzım açık kalacak şekilde ve hiç istemeyip çok istemenin karışıklığının farkında olduğum kadar.... aşk mı daha çok üzer sevgi mi...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl kesinlikle ask.. sevgilerin en guzeliyle sevilmen dilegiyle desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.