Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar işte.. neden siyahx? sen sor diye hadi ben kaçtım mesai bitmiş görüşene dek sağlıcakla kalın
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar erkekler saftır ama onlar bunun farkında değiller Safların kim olduğu belli genelde kimin kimi daha çok kandırdığına bakarsan ablacım Bu kadınları boğmalı desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Yani hepsi derken forumdaki bir kaç bayanı kastettim Kadınlar isanı deli eder
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl hemcinslerin derim.. erken kalkan erken yol alır, peki geç kalkan desem ?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar senden en az 3 saat fazla mışıl mışıl..... iyi niye nispet yapıyonki
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl gerçi bende erken kalktım ama daha nete gişrmek yeni nasip oldu.. aman sabahlar olmasın desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar özenme.......... sen izin alamıyosun desem Hepsini bitirdim desem yaza kadar izin yok
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl allah sana sabır versin....... ne iş yapıyosun desem.......yoksam erkekleri işi sorulmazmı?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar allah sana sabır versin....... ne iş yapıyosun desem.......yoksam erkekleri işi sorulmazmı? Muhasebe finans anlıycağın sıkıcı işler sen ne iş yapıyosun desem
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl olur, çok sinirliyim ve asabiyim ama belli etmem.. çok çabuk affeder çok çabuk silerim, ayrıca iyi dans eder ısrar ederim,
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl saol beni tamamladığın için birazda sen devam et de neşemizi bulalım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.