Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl seni az çok tanımasam, fesat olduğunu düşünücem derim ablacım hayır ablacım ben hasta insanlara yardım etmeyi severim desem yok yahu fesat kim ben kim? mutlaka öyledir derim en çok hangi hastalara yardım etmeyi seversin desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yardıma muhtaç olanlara ablacım derim.. yanlış anlaşılmaktan korkarmısın desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl haklısın ve ablamsın derim sen bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun desem ?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hep iyilerin kazanması biraz kılişe derim. sence kötülerinde haklı olduğu yanlar yokmu desem...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl kötülükten ne anladığımıza bağlı derim iyiler kötüler kadar cesur değil desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yerine göre değişir derim... insanın başına gelebilecek en büyük kötülüğü, kendinden başkası yapamaz desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl iyilerin kaybedecek çok şeyleri var en başta insanlıkları kötülerin ise kaybedecekleri bir insanlıkları yok derim... insan başına gelenlerden sorumludur ama en büyük kötülüğü her zaman kendisi yapmaz derim... karanlıktan korkmak görmediğinden korkmaktan kaynaklanır, gizemlidir ondan kötüler iyilerden fazla malesef desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl allahtan başkasından korkmam. ha bide kendimden korkarım insan kendinden niy korkar desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl düzen bu abla hayat insanı kötü yapıyor ve kısa yaşatıyor derim.. ayrıca iyiliktende maraz doğar lafınıda unutmayalım desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl iyilerin kaybedecek çok şeyleri var en başta insanlıkları kötülerin ise kaybedecekleri bir insanlıkları yok derim... insan başına gelenlerden sorumludur ama en büyük kötülüğü her zaman kendisi yapmaz derim... karanlıktan korkmak görmediğinden korkmaktan kaynaklanır, gizemlidir ondan kötüler iyilerden fazla malesef desem? çok doğru sardunyam ama şunu unutma doğru olan herzaman zor olandır. ama bence suçu olmayanın korkusu da olmaz. kotu olanların içinde daima bi korku vardır. suşluluk korkusu..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl kötülüğe meyilli gördüm seni derim iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir demişler, derim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yok abla yanlış anlama beni, ben balık burcuyum zaten ordan hesap et beni kötü olup olmadığımı derim sen emret ben hemen bi iyilik yapar denize atarım desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl o zaman sarayburnundan bir iki simit atıver martılara derim en çok nerede tatil yapmak istersin desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl afrika ama tek başına mesela serengeti, kalahari... derim. doğa ve hayvan aşığıyım desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Tek başına sakat bi durum olmasın malum vahşi doğa Kadınlar olmadan bi tatil iyi olur ama desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl tıpkı ben derim en kıskandığım insanlar bir astronotlar birde safariciler serengetiyi görmeden ölürsem gözüm börtletmiş gidicem balıkçı kasabasında orman ve denizle içiçe yaşayıp son nefesime kadar bahçemde cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile huzurlu bir ortamda olmak isterdim desem... çok şey mi istiyorum ki desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl adı üstünde tatil kafan rahat olmsı lazım dimi ama kardeşim derim sakat bir durum yokki çünkü tekim, yanımda bana ayak bağı olacak bir bayan yok desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl gene kaşınıyonuz galiba siz, imkan olsa 3'müz gitsek görürdünüz o zaman kim kime ayak bağı olur... dağ tepe, ova keçi gibi çıkarım yani
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl daha önce safariye çıkmış gibi konuşuyorsun ablacım bence üçümüz gidelim hangimiz daha dayanıklı görürüz desem ve boy kilo kaç desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl boy kilo uygun kardeşim :getlost: safariye çıkmadım ama o potansiyel var bende, :grin:
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl öyle diosan öyledir ablacım eline imkan verseydiler hangi türü incelerdin desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.