Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 normaldir kimseler yok güle güle derim... kim nereye, niye gidiyormuş desem....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 kimsenin bi yere gittiği yok rahat ol derim bugün pazar ve canım çok sıkıldı desem.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 doğrudur derim..... of of yine 2 dersten kalmışım desem.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ayy cnmm kıyamam derim çok şükür ben bütün derslerimden geçmişim desem (nispet yapıyo gibi olmasın ) Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ben de bi dersten kalmışım derim eee daha yeni geldim desem ?? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 hoşgeldin buyur bi çay daha derim kar yağdırsana desem? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 (saol çay için ) elimde olan bişe deil derim peki kankimle kavga edip sonsuza kadar ayrıldık desem...? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 yapabileceğim bişey var mı derim :( kıyamam ben sabaha kadar bağararak şarkı söyleyip dansedelim sahilde desem ??? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 oleyyyyyyyyyyyyyyy süper bi fikir derim (yapabileceğinde bişi olamaz...saol) peki rock ta crossfade i bilirmisin desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 bu da soru mu derim nightwish hastasıyım desem ? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ooo süper derim bende ole sahiden crossfade i bilirmisin tam olarak solsene ben hastasıyım desem?? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ne yalan borcum var desem colors desem transilvanyanın içinden misin desem Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 kıyısındanım derim (bende cold desem crossfade den ayrıca normalde fazla tanıyan yoktur da crossfade i ) peki sen iyonyanın neresindensin desem??? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ejderha mahallesindeyim ejderler ve ben (bu arada ben zaten çoğunluk değilim ki ben neler biliyom var ya punk a gel rock a gel bende ) vampirlik dışında neler yapıyosun desem ??? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 elektro manyaklık yapıyorum derim (o iyi o zaman bana bi ara bi sole enlerini indirim netten ) sence senle benden bşkası nie yazmıyorum desem??? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özel bişey konuşuyoruz sanmış olabilirler ya da konu değişik gelmiştir ne bileyim bladecim (buna belki yazan olur dur bi ) eee havalar nasıl desem???? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 karla karışık yağmurlu istanbul derim ee sizin orada nasıl izmrde yani havalar?? (nasıl cümle ama ) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 izmir soğudu kar bile attı orda saat kaç desem ??? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 21.11 derim,derken 21.12 olur.. İzmir'de saat yok mu desem.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 olmaz mı izmirde saat şuan itibariyle 21:15 derim Orda havalar nası desem ? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 yok valla bi tek konak meydanda var orası da uzak kaldı be dedem havalar aynı be lilacım ne de olsa hemşo sayılırız eeee nasılsın işler nasıl desem? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Şşşt.. İzmir güzelleri;İki güzel bi foruma yakışmışsınız desem.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 nasıl istersen öyle olsun derim e sen de gel desem ???? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Şşşt.. İzmir güzelleri;İki güzel bi foruma yakışmışsınız desem.. ayy utandım abicim derim ee insanın yakışıklı abisi olunca böle oluyo desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Teveccühün derim.. Tatil güzel geçiyor mu desem.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.