Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl normaldir kimseler yok güle güle derim... kim nereye, niye gidiyormuş desem.......
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl kimsenin bi yere gittiği yok rahat ol derim bugün pazar ve canım çok sıkıldı desem..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl ayy cnmm kıyamam derim çok şükür ben bütün derslerimden geçmişim desem (nispet yapıyo gibi olmasın )
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl (saol çay için ) elimde olan bişe deil derim peki kankimle kavga edip sonsuza kadar ayrıldık desem...?
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl yapabileceğim bişey var mı derim :( kıyamam ben sabaha kadar bağararak şarkı söyleyip dansedelim sahilde desem ???
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl oleyyyyyyyyyyyyyyy süper bi fikir derim (yapabileceğinde bişi olamaz...saol) peki rock ta crossfade i bilirmisin desem
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl ooo süper derim bende ole sahiden crossfade i bilirmisin tam olarak solsene ben hastasıyım desem??
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl ne yalan borcum var desem colors desem transilvanyanın içinden misin desem
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl kıyısındanım derim (bende cold desem crossfade den ayrıca normalde fazla tanıyan yoktur da crossfade i ) peki sen iyonyanın neresindensin desem???
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl ejderha mahallesindeyim ejderler ve ben (bu arada ben zaten çoğunluk değilim ki ben neler biliyom var ya punk a gel rock a gel bende ) vampirlik dışında neler yapıyosun desem ???
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl elektro manyaklık yapıyorum derim (o iyi o zaman bana bi ara bi sole enlerini indirim netten ) sence senle benden bşkası nie yazmıyorum desem???
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl özel bişey konuşuyoruz sanmış olabilirler ya da konu değişik gelmiştir ne bileyim bladecim (buna belki yazan olur dur bi ) eee havalar nasıl desem????
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl karla karışık yağmurlu istanbul derim ee sizin orada nasıl izmrde yani havalar?? (nasıl cümle ama )
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl olmaz mı izmirde saat şuan itibariyle 21:15 derim Orda havalar nası desem ?
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl yok valla bi tek konak meydanda var orası da uzak kaldı be dedem havalar aynı be lilacım ne de olsa hemşo sayılırız eeee nasılsın işler nasıl desem?
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl Şşşt.. İzmir güzelleri;İki güzel bi foruma yakışmışsınız desem..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl Şşşt.. İzmir güzelleri;İki güzel bi foruma yakışmışsınız desem.. ayy utandım abicim derim ee insanın yakışıklı abisi olunca böle oluyo desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.