Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl kızarım ama hemen unuturum gece yarısı aniden kapı çaldı baktın kimse yok ne dersin ( dermisin bişey )
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl kimse yoksa bişey demem gerekmez..... kapının çaldığını duydun kimin gelmesini istersin.........
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl bir hata olmalı aradığın ben değilim..... dilenci geldi .....ne dersin
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl kapıyı açmam kiii çok işin var arkadaşın gelmek istiyo.... gel desen işler kalır gelme desen o kırılır ne dersin ? ??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl arkadaşa ayıracak vaktim her zaman vardır.......başımın üstünde yeri var derim. çokmu işin var desem.....
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl bağarırım bak........... ama kimse duymıyı.......... kıss bağırma ben seni duyuyom sen beni duyuyormusun
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl hayır duymuyorum derim... ben seni hissediyorum desem (hislerim kuvvetlidir )
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl oooo çok iyi bi soru da sen üzgünmüsün bunu hisseder gibi oldum yanlış mı hissettim acaba????
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl sazan olma derim bana yem attın ama ben de sana attım desem sonra bana kızma desem
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl yanlı bişey var derim.huysuzluk ve inatçılık ısrar nasıl kızabilirim sende bir kızgınlık var desem
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl saçmalama derim burda arkadaşlar arsında olmaz bole kızgınlıklar desem???
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl evet normalde zaten hoşsohbet deilimdir bıktırırım derim... sende burada takılmayı seviyomusun desem????
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.