Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl bana olmasınmı biraz once yedim derim eee ne zaman gelcekler yemek yiyenler desem??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl geldim geldim derim... Peki sen artik bugünlerde kalkmiyon bilgisayarin önünden desem
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl doğrudur derim... yapcak bişeyim yok paramda yok derim. peki sen avusturya da mı doğdun desem ???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl kendimi öldürürüm o zaman derim... Vatan da dogdum derim... Peki ya istanbul en sevdigim sehir desem???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl oturduğum şehir derim peki sen türkiyeden nerde doğdun desem yani nerelisin desem??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl pizza sevmem. yayla çorbası enginar dolması bide pirinç pilavı.... duyunca karnı acıkan varsa gelsin desem....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl eevet oleyim derim kaç yaşında konyadan ayrıldım desem? Ya cvp veremedim sana pardon derim... Daha bebisken geldin buraya derim... Sen bana istanbul nasil bi sehir onu anlat desem??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl müneccim değilim derim.. ama sen medeni bir insansın kendini ifade edebilirsin desem
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Ya cvp veremedim sana pardon derim...Daha bebisken geldin buraya derim... Sen bana istanbul nasil bi sehir onu anlat desem?? yerini bilirsen istediğini bulabileceğin bi şehir derim... çok sıcak kanlı birisin desem??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Senin sicak kanliligin derim... Anlat istanbulu daha yakindan taniyim... belki orda üni yi okurum desem???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl il il Türkiye, ilinizi tanıtın die bir bölüm var ana sayfada aşağı tarafta oraya bakabilirsin derim eee hadi ne duruyosun baksana desem
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl sen de hoşca kal derim eee manyak biriyim desem ????? ne dersin ???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl biliyorum derim :P buluşma mekanına geç kaldım saat 3 dedik 4 de geldim. nedenini sorunca da iyi de 4 de değilmiydi dedim ne dersin?????
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.