Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 bana olmasınmı biraz once yedim derim eee ne zaman gelcekler yemek yiyenler desem?? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 geldim geldim derim... Peki sen artik bugünlerde kalkmiyon bilgisayarin önünden desem Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 doğrudur derim... yapcak bişeyim yok paramda yok derim. peki sen avusturya da mı doğdun desem ??? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 kendimi öldürürüm o zaman derim... Vatan da dogdum derim... Peki ya istanbul en sevdigim sehir desem??? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 oturduğum şehir derim peki sen türkiyeden nerde doğdun desem yani nerelisin desem?? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Konyaliyim desem... Sen aslen istanbulu musun desem??? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 eevet oleyim derim kaç yaşında konyadan ayrıldım desem? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 araya giriyorum derim.. yemek yemek güzelmiş desem. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Pizza güzel di derim... sen ne yedin desem?? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 pizza sevmem. yayla çorbası enginar dolması bide pirinç pilavı.... duyunca karnı acıkan varsa gelsin desem.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 karıştı cevabımı geri aldım derim ee sıradaki kim acab desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 ayıp söylenmez derimm... sen ben yokken ne yaptın desem? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 eevet oleyim derim kaç yaşında konyadan ayrıldım desem? Ya cvp veremedim sana pardon derim... Daha bebisken geldin buraya derim... Sen bana istanbul nasil bi sehir onu anlat desem?? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 tahmin et. araya biri girdi ise değiştirmicem desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 müneccim değilim derim.. ama sen medeni bir insansın kendini ifade edebilirsin desem Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Ya cvp veremedim sana pardon derim...Daha bebisken geldin buraya derim... Sen bana istanbul nasil bi sehir onu anlat desem?? yerini bilirsen istediğini bulabileceğin bi şehir derim... çok sıcak kanlı birisin desem?? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Senin sicak kanliligin derim... Anlat istanbulu daha yakindan taniyim... belki orda üni yi okurum desem??? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 il il Türkiye, ilinizi tanıtın die bir bölüm var ana sayfada aşağı tarafta oraya bakabilirsin derim eee hadi ne duruyosun baksana desem Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 şimdi netten çıkıyom bakamam derim..... hoşçakal desem...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 yine gel kendini özletme derim sende hoş ve mutlu kal desem.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 tamam sende hoşça kal derim..... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 sen de hoşca kal derim eee manyak biriyim desem ????? ne dersin ??? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 biliyorum derim :P buluşma mekanına geç kaldım saat 3 dedik 4 de geldim. nedenini sorunca da iyi de 4 de değilmiydi dedim ne dersin????? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 byee derım orda havalar nasıl yagmurlumu desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 hem de nasıl derim orda da fırtına var mı desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.