Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl almasam daha iyi yeterince uykusuzum derim senin uyuma niyetin yok galiba desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Canim sikiliyo desem... Peki ya sicak bi süt isitsam sana desem??? daha cabuk uyursun diye??
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl olur severim,sagol derim kitap okur musun ,sıkıntıya ıyı gelır desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Yok ben filmi tercih ederim derim... Sana DREAMGIRLS filmini tanirmisin diye sorsam??
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Adi tanidik geldi ama cikaramayacagim derim ne turleri genelde desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Bi kiz gurubu hakkinda bi film ve basrolde beyoncé oynuyo derim... bilirmisin desem???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Iyi geceler derim...Peki ben daha yeni geldim desem??? yalan söylüyosun derim.... şimdide gelecekmisin desem......
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl yalan söylüyosun derim.... şimdide gelecekmisin desem...... Iste geldim burdayim ben bu iste ustayim... derim... Simdi sen gel desem...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl üf ya kafam karıştı derim. kim kim.............ya be hiç anlamıyom .. sen bildiklerini söyle desem..........
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl ben zaten cool um dostum... yeah... Peki siyah i sever misin desem???
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl (yine geç kaldım) sanada hiç sır verilmiyo derim...hemen koz olarak kullanıyorsun derim sen cool oluyomusun
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl oluyorum ama sen aleni söylüsun derim ayrıca siyah severim, iyi dans eder ısra ederim çok uzaklardanmısın desem?
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl bence yazmak istediğin çok şeyi ifade edemediğini yaz derim şimdi ne yazacaksın desem..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Acikdim yarim saat sonra yine gelip felsefe yapariz derim... O zaman a kadar burdamisin desem??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl olsun idare et derim blade-runner.. burdayım ama benimde karnım açıktı şimdi desem..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl eee akşam oldu doğaldır derim.. ben burdayım gidin gelin hadi desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.