Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 almasam daha iyi yeterince uykusuzum derim senin uyuma niyetin yok galiba desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Canim sikiliyo desem... Peki ya sicak bi süt isitsam sana desem??? daha cabuk uyursun diye?? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 olur severim,sagol derim kitap okur musun ,sıkıntıya ıyı gelır desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Yok ben filmi tercih ederim derim... Sana DREAMGIRLS filmini tanirmisin diye sorsam?? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Adi tanidik geldi ama cikaramayacagim derim ne turleri genelde desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Bi kiz gurubu hakkinda bi film ve basrolde beyoncé oynuyo derim... bilirmisin desem??? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Iyi geceler derim...Peki ben daha yeni geldim desem??? yalan söylüyosun derim.... şimdide gelecekmisin desem...... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 yalan söylüyosun derim.... şimdide gelecekmisin desem...... Iste geldim burdayim ben bu iste ustayim... derim... Simdi sen gel desem... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 olmaz ben geldim derim... bazı zamanlardamı siyahsın desem... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 onun herzamanki hali derim sen iyi birisin desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 o senin iyilğin derim.. sende öylemisin desem... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 üf ya kafam karıştı derim. kim kim.............ya be hiç anlamıyom .. sen bildiklerini söyle desem.......... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 komplekslisin derim biraz cool ol desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 ben zaten cool um dostum... yeah... Peki siyah i sever misin desem??? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 (yine geç kaldım) sanada hiç sır verilmiyo derim...hemen koz olarak kullanıyorsun derim sen cool oluyomusun Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 hayır derimm eee mr su yu tanımıyorum desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 oluyorum ama sen aleni söylüsun derim ayrıca siyah severim, iyi dans eder ısra ederim çok uzaklardanmısın desem? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Ayip edersin derim... Simdi ne yazsam desem?? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 bence yazmak istediğin çok şeyi ifade edemediğini yaz derim şimdi ne yazacaksın desem.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Acikdim yarim saat sonra yine gelip felsefe yapariz derim... O zaman a kadar burdamisin desem?? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 olabilir derim ne bu ya bole çooooook karıştı burası desem ??? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 olsun idare et derim blade-runner.. burdayım ama benimde karnım açıktı şimdi desem.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 eee akşam oldu doğaldır derim.. ben burdayım gidin gelin hadi desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Allah senden razı olsun derim buyur gel sende ye desem... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 yok ben yemiycem size afiyet olsun desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.