Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl maaleseff... hem de fizikten... derim.. pek sık gelmiyorsun buralara desem....
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Hem zaman bulamıyorum hem de şifremi unutmuşum yaww Gidiyorsun he desem ?
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl sıkıldım kimseden ses çıkmıyor.....derim herkes neden bu gün sus pus ...............hiç ileti yok neden...?
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl var bak yazdım derim.. hafta sonu yağmurdan nefret ediyorum desem
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl yağmur mu dedin... o da ney....diyoruz biz izmir de...insanlar dua ediyor yağmur yağsın diye...eğer 15 güne kadar yağmur yağmazsa buğdaylar olmucakmış...şükret derim biz burda daha kokusunu bile alamadık.. peki bu kadar sıcak...bide onu düşün desem...iyi olur muydu sence...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl illaki şükrediyorum derim.. ama ben ıslanmaktan hiç hoşlanmıyorum banyo ve yüzme harici desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Şemsiye kullan ozaman derim kardeşim Kar ne zaman yağacak desem istanbula
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl gelcek yakında derim peki ne zaman kar tatili olcak desem okullara ne dersin?
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Allah seni bildiği gibi yapsın derim, okullar zaten tatilde sen nerde yaşıyosun desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl kar tatilinin olmayacağı bir yerde........ üşümeyi özledim desem.......
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl buzdolabına gir derim... millet sıcak ister sen soğuk diyorsun ne iş desem ?
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl milletle farklı coğrafyada yaşıyorum derim....... kar çok güzel değilmi desem......
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl ama dışarda olanın bi tarafına yağıyor onuda düşün derim, yaaa yinede güzel, neredesin desem..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl bende bilmiyom hafızamı kabettim....... sen nerdesin..........desem ..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl alzaymır falan mı başladı yuksa, üstte yazıyor derim... bence sen söylemekten çekiniyosun desem..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl alzaymır oldum aynı zamanda gözlerimde görmüyor derim...... net e güveniyormusun desem.......
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl elbette güveniyorum ama temkinliyim derim nereli olduğu buraya yazmayacak kadar güvensizliğin nedeni nedir desem ?
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl çekindiğinden derim peki neden bu kadar çok burada takılıyosun desem? ne dersin ?
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl ciddi şeyler yoruyor beni oyun oynamak hoşuma gidiyor derim.. konuşmakla peynir ekmek gemisi yürümez, icraat gerekir desem
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl tatildeyim derim oyun oynamak benimde gider hoşuma ama sana çalışıyosan ya kovulursan derim
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl ya kendi işimse evdede net varsa derim.. objektif olmak lazım desem..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl kendi işinse süper ben zaten objektifim derim peki uykum geldi desem ne dersin?.......
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl kendi işinse süper ben zaten objektifim derim peki uykum geldi desem ne dersin?....... Iyi geceler derim... Peki ben daha yeni geldim desem???
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl hosgeldin derim ben de yeni geldiim desem Gece uzun gözüküyo derim... Kahve istermisin desem??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.